27 April 2010

Vilken underbar dag det har varit idag... Riktigt varmt, till o med vindarna har varit varma! Herregud, lätt varmaste dagen i år hittils...
Var ute på Ed förut o gick med Mikaela o Haley, det var härligt o komma ut o röra på sej! :D

Jag diggar Elliot's liggstil, hade gärna legat där själv faktist... :D


Jag o Mikael var ute o red oxå i kväll... Helt underbart! Gamson var som vanligt bäst, behöver inte säga något mer! :)

 Jag o Kungen! ;D


I lördags var vi ju ute på hotellet.. Jäklar vad kul vi hade! Ojojoj... Motivationen kom allt till slut efter att jag provsmakat på ölen... :D Men, jag fick sota för allt på söndagen; en gnällig Elliot o en jäkla baksmälla med huvudvärk... Han visste väl att Mamsen inte var på topp o bestämde sej för o vara gnälligare än vanligt... MEN vi överlevde den dagen oxå! :D

Här är en helt suverän bild på vem Elliot egentligen är.......

En riktig liten Gangster! Haha! ;D

Här är den pojken alla tror att han är........ En riktig liten ängel! :)


Nejdå, skämt-o-sido!
Idag har han iaf varit en riktig ängel! :D Hur goo som helst mer eller mindre hela dagen! Skönt! :D Men vi har hittat på massor oxå så... :D Handlat på konsum bl.a. Där fanns mycket att kolla på! ;D

Nej, nu börjar jag faktist bli trött, lite tidsfördriv iaf... :)
Imorgon ska vi till Piggelin med Mikaela o Haley! :D
Natti!


Älskar Mikael Hellner!


Och såklart Elliot!


24 April 2010

Idag har jag städat hela huset o håller på o tvättar.. Mikaela har varit här oxå, vi red ut en sväng på pållarna, hon tog Stinus o jag tog Gamson... Dom skötte sej jättebra, som vanligt... Stina var lite piggelin o Gammon var lite halvseg idag, men efter galoppen så kom han allt igång igen som vanligt! :) Han e så himla duktig pojken! O Stina var jätteduktig, dom galopperade 3 gånger! Märks på hela hästen att hon bara blir starkare o starkare för varje ridtur o orkar mer! :)

Elliot åt gröt för första gången idag, eller egentligen igår kväll.. Jag fick hjärnsläpp o fick för mej det var havre-välling från 4 månader... Men det var ju GRÖT! Haha! Han fick ett litet smakprov igår med massa vatten extra eftersom att jag gjorde iordning det i en nappflaska... Lite för fast för att ha rätt mängd vatten...
Så i morse gjorde jag iordning på riktigt vis, så han åt gröten men sked... :P Han tyckte det var jättegott! :) O åt som en tok! ;D Idag till middag fick han smaka på broccoli för första gången.... Broccoli-potatispuré... Det var inge vidare.... Vilka grimaser han fick till... BLÄ tyckte han verkligen, så det var inte så mkt som kom ner.. :P
Nya tag med broccoli imorgon... :D Så lätt ger jag inte upp... :) Han var mätt förut oxå, så ska testa o ge det när han har börjat bli lite hungrig istället.... :)



Ikväll blir det utgång för första gången på riktigt... Bowlingkväll har vi haft men då åkte vi ju hem runt 23... Nu ska vi till hotellet o kommer väl inte hem för än 2.30... Hur ska jag orka detta! Haha! :P Just nu känner jag mej inte så jäkla motiverad måste jag erkänna!

Jag blir så irriterad! Man ser verkligen vem som är ens riktigt vänner! Riktigt vänner är sånna som alltid finns där... Även fast man inte pratar varje dag så vet man var man har varandra o ställer alltid upp... Men skenet kan verkligen bedra och det ligger ju verkligen i bådas intresse att höras av!
Det som är det svåra är att bara strunta i det... För man tror ju verkligen att det var en sådan sann vän, som alltid finns där oavsett, i vått o torrt! Det blir svårare när man får familj, även åka kortare turer med bilen! Det är ett helt projekt! Men sanna vänner förstår det o kanske kommer hit istället då!
Jag blir iaf så himla besviken, ledsen o fruktansvärt förkrossad!
.....Men kanske bara jag överreagerar o missuppfattat allt!


23 April 2010

Äntligen fredag...
Hade en ensam kväll o natt igår till idag... Mikael var ute på jobb... Kändes väligt tomt i sängen när jag gick o la mej, men tur att Bonzo finns iaf! :)
När Elliot väckte mej 7.30 i morse gick jag ner för att fixa mat till honom... Sen hör jag en nyckel vridas om i ytterdörren, satan va skraj jag blev då... Mikael skulle ju inte komma hem för än runt 12-13 någonting... Men det var han, han hade fått ledigt hela dagen o det förstår jag! Herregud, han stupade i säng o hade inte sovit sen onsdag natt, ca 26 timmar o kört 90 mil typ med lastbil!

Igår var Jossa här o red på Mille tillsammans med mej o Gamson! herregud vilken upplevelse säger jag bara... :P
Gamson skötte sej utmärkt o långt över förväntan med en ny häst med på ridturen... Jag blir så stolt! :D
Men dom andra två monstrena som var kvar hemma, Edith o Stina, gick igenom staketet i hagen! 
Lösa hästar i Bastorp och jag ridandes på en unghingst! Jippie! :P Men som tur var så såg dom aldrig varandra o en granne fick hålla en av hästarna så jag fick springa hem o fånga in dom.. Ingen skada skett, men fruktansvärt otrevligt, med tanke på vad som kunde ha hänt!

Elliot lille, han e lika go som vanligt, nu sitter han här i soffan bredvid mej o låter.. :P Han har börjat bli lite snorig igen.. Usch, bara det inte blir värre så...
Drömde i natt han han fick massa tänder! :) Men det fanns då inga när när jag vaknade upp... Hehe, konstig dröm...

Haley o Mikaela var här i onsdags efter piggelin.. :) Elliot hade spytt ner hela mitt ben så det blev till o åka hem istället o då stannade dom kvar här... (Mikaela var chaufför eftersom att min pil e paj!)
Haley hälsade lite på Bonzo som var helt tokig o ville slicka ihjäl henne mer eller mindre... :P Och så gungade hon på Elliots nya gunghäst, det tyckte hon var kul! :)



Längtar så till Elliot kan sitta o förstå lite mer... :) Men snart så... :) Har har ju blivit mycket mer med redan nu så.. :)

Igår förmiddag så bakade vi igen... Här kommer 3 bilder från Elliots "middag"; Majspuré! :) (Han älskar det!)


Mamma, mer majs!!!!


Köra in alla fingrar i munnen mellan skedarna är ett måste! ;D


Vatten är gott! :)


Nej nu ska jag ta tag i mitt liv, städa kanske? Det behövs iaf... Älskling sover fortfarande den grisen! ;D


21 April 2010

Ett tag sen jag uppdaterade nu... Har haft många järn i elden o inte haft tid...
 
Elliot växer på o utvecklas som attan! Han har börjat suga på fossingarna.. :) Riktigt goo... :D Sen har han börjat med något helt nytt... Han suger luft.... Tar i som attan o andas inåt kraftigt så det bubblar till nere i magen... Det tycker vi inte om.. Han spyr redan så mycket som det är...  Han har börjat kunna sitta upp lite på golvet o så... Givetvis med stöd på sidorna, men innan har man bara kastat sej bakåt o blivit som en riktig ostbåge...
...Och baysittern börjar han ta sej ur, han nästan sätter sig upp i den också.. Det dröjer inte länge....

Dopet på hans 4-månadersdag i lördags gick kanon! :D Marcus, min bror, o Andras, Mikaels kompis var faddrar... Marcus bar in honom o höll honom halva akten, o Andreas tog honom när han hade blivit döpt o sen resten av dopakten o bar ut honom... Mikael hällde upp vattnet i dopfunten.. Jag bara stod där o var nervös! ;D Hehe! Men jag tyckte det gick jättebra allting, Elliot skötte sej jättebra! :)

Tusen tack svärmor o svär-svärmor för all hjälp efteråt i församlingen! Skulle aldrig gått utan er!
Och givetvis min vän Sandra som agerade fotograf! :)
Och alla andra som kom o tusen tack för alla Elliots fina presenter!

Vi sjöng psalmen "Tryggare kan ingen vara", sedan sa jag namnen till prästen, Mikael svarade "Ja" om att vi ville döpa honom... Prästen läste en dikt som mamma skulle läst egentligen men inte klarade.. :P Sen sjöng vi "I Guds famn" eller nått? Kommer inte ihåg namnet på den.. Men ett citat av den stod i fadderminnet så det passade ganska bra med den då... Jag hade då aldrig hört den förut.. Hehe! Sen läste Marcus en dikt o sen i avslutningen spelades "Celine Dion - Miracle".

Det var en kort sammanfattning om dopet... :P
Här kommer lite bilder från dopdagen....


Färdmedel till kyrkan, Cheva Pickup -84. Karavan tillsammans med Andreas Pickup. :)


Gudfar Marcus o Elliot.


Mikael, Lizette, Marcus & Elliot, Andreas & Agnes.

    
Marcus , Elliot, Andreas.                     Lizette, Elliot, Mikael.


Lizette, Mikael o Elliot.


Elliot in the sky... :)


Finaste pojken, John Douglas Elliot!


Lizette, Elliot, Carina. Tre genarationer...


Den fjärde genarationen Marianne med Elliot.

 
    
Dagens fotograf, min älskade Sandra och Elliot.


Pussbild, ett måste! :)


Alla presenter samlade...


Elliot.......

    
...i den populära gåstolen! Han älskar den! :)
Igår var jag på en ridbana o red på Gammon för första gången, någonsin. Det var en upplevelse! :) Helena var med o hjälpte mej... Vi skrittade o travade o Gammon, som vanligt, skötte sej kanon! Han e så duktig o jag blir så stolt över oss! :) Han har nu blivit riden i 1,5 vecka o fattar rätt galopp när vi är i skogen utan problem, lagom framåt o fruktansvärt lättlärd! 3-års testet here we come!

1:e maj flyttar Kalle hem hit oxå.. Det blir oxå en upplevelse...

Nej, nu ska vi göra oss klara för att åka till Piggelin... Mikaela o Haley kommer o hämtar oss för min bil pajade igår... Vi tappade bromsarna när vi var o hämtade.....


....Våran nya bar! :) Jäkla skitbil btw! Men onödigt o gråta över spilld mjölk! :P Mikael fixar det mesta! :) 


Puss o Hej från mej o Elliotto! :D


 


16 April 2010

Jag blir så JÄKLA irriterad!
Förlåt att jag har ett liv då, att jag släpper min son med blicken en stund för att rida o greja med Gammon! Herregud! Det gör ju absolut inget! Det e väl bra att jag gör det så att jag mår utmärkt o slipper få ÅNGEST över hästen som bara går o skrotar... O att jag o Mikael får en härlig stund för oss själva!
Om inte jag får rida blir jag odräglig o ingen vill vara i min närhet....
JAG ÄR HÄSTBITEN O BRINNER FÖR DET, FÖRLÅT SÅ HIMLA MYCKET!
Jag älskar min son minst lika mycket för det!



Igår red vi ut i skogen... Helt underbart var det! Så jäkla skönt o bara släppa allt o njuta av nuet!
när vi travade var Gammon jättepigg o framåt o föll in i galopp!!!!! :D Bara till o ställa sej upp, njuta o följa med.....Med ett fruktansvärt fånigt smile! :D Alltså den hästen är fasiken osannoligt positiv! Jag blir lika förvånad varje ridtur över att han e så snäll, positiv, lättlärd och framåt! Precis så en bra unghäst ska vara! :)

Jag o Gamson i en totalt misslyckad vinkel! :P


Mikael o Stina o en klart bättre vinkel....


På lördag, imorgon, blir älsklings-Elliot 4 månader! Helt otroligt! Jag försår inte att tiden går så fort! Jag tycker inte det var längesen det var jul o lilla Elliot bara var 1 vecka!
Han e så himla stark, när han ligger i gymmet eller babysittern så häver han sej upp men magmusklerna o försöker nästan sätta sej upp! Dröjer nog inte länge till innan han tar sej upp... :D O han börjar kunna stå upp i perioder, men det e jobbigt för honom! Han ser riktigt rolig ut, kobent eller nått? Haha! Mammas duktigt pojke!
Och imorgon är det dop... Är jättenervös! Hehe! ;D Helt sjukt... Men det går helt säkert bra!
I tisdags var vi på BVC, skrutten växer så det knakar! :) 6590 gram och 66,4 cm lång! :) Han kommer bli låång! :) Och i onsdags var vi på Piggelin o sista babymassagen! Alltid lika trevligt! :) Men tråkigt att massagen är slut.... :( Sen åkte vi hem till Hanna o Agnes.... Vi var ute o gick i Skåpa ca 2 h.. Hur underbart som helt ute i solen! :)
Och igår bakade vi uppe hos mormor Eva! :)

Här kommer ett gäng bilder på världens sötaste! 


      

      



Ikväll kommer Sandra! Ska bli så kul, längtar! Var ett tag sen sist nu! :)
Nej, nu ska vi börja göra oss i ordninga... Ska träffa prästen 13.00.. Jalla, Jalla!

Älskar min familj mest!


11 April 2010

Sicket underbart väder det har varit idag! :) Hela helgen till o med... Och så ska det fortsätta hela veckan ser det ut som... Fy vad skönt! :) Då kanske det torkar upp ordentligt, det ligger ju lite efter nu om man säger så... :P
Vi har varit så himla duktiga i helgen... Har fått ihop massor med ved! :)

Detta har vi roat oss med....

  
Trädet faller....


Älskling sågar o vi andra drar ris o trädstammar....


Riktig Hetnos! ;D <3


Bonzo har givetvis varit med hela tiden, överallt oxå! :)

Igår red vi Stina o Gammon igen... TRAVADE gjorde till o med! :) Helt underbart! Gammon e sååå fin o rida, känns så bra! Han e verkligen helt grön! En riktigt oförstörd gummiboll som man kan forma precis som man vill... :) Planen e att vi ska ut en liten tur i kväll oxå, sen får dom få en vilodag imorgon... :) Då fyller pappa år så vi ska dit på kalas!

Här kommer en bild på Edith o Mille i solen! :)


Lilla Edith....


Och en närbild på sötnosen....


Elliot har väl aldrig sovit så mycket som han har gjort denna helgen! Hehe... Mycket frisk luft e bra! :)
Han har även börjat få sina tänder nu! :) Man ser o kännes små, små konturer i underkäken... 2 stycken!!! :) Inte konstigt att han har händerna i munnen hela tiden o biter o biter!

När kommer en blandad kompott med bilder på älsklingsungen! :)
    






Nej, nu ska vi ut o rida.... Ska försöka få till några kort.... :) Hörs!


9 April 2009

Idag var den riktiga premiären på Gammons rygg! :) Utan ledare....! Älskling red Stina o jag red Gammon! :) Vi var ute o skrittade i en halvtimme på grusvägarna här hemma i solen! :) Han skötte sej exemplariskt! :) Är så himla stolt! :) En sådan kanonhäst handskas man bara men en gång i livet!
Blir helt säkert en tur imorgon oxå hoppas jag, om vi hinner.... Måste hugga ved hela dagen imorgon, och på söndag! Tråkigt, men ett måste!

Edith började brunsta häromdagen oxå, o Gammon levde loppan om man säger så.... ;P Hehe! Så det var till o ägna sen kväll till o stängsla... Gjorde en ny hage uppe hos Mikaels mormor till Edith o Mille så nu går dom där o det funkar jättebra! :) Stina o Gammon går ihop i gamla hagen som vanligt!

~~~~~~~~~~~~

Idag vände sej Elliot från rygg till mage för första gången! :) Han låg i gymmet o lekte som attan o vipps så såg han på mage... :) Han e så himla sprallig pojken, inte lugn en sekund... Det änna kryper i hela han! :)

1 vecka o en dag kvar tills dopet.... Börjar bli nervös... Ingen aning om varför faktist! :P Hehe!
Har fått tag i kläder jag ska ha på mej iaf... Har haft stooora problem med det! Jag vill ju att Mikael ska ha kostym på sej o då kan ju inte jag se ut som Hej-kom-o-hjälp-mej! ;D Haha! Det e så jäkla sexigt med män i kostym! Jag kommer ju dö när jag ser honom i det! Hehe! ;) Men iaf, jag ska ha svart klänning o midjebälte! :) Assnyggt, riktigt feminint faktist... För o vara mej iaf... Haha! Men det blir nog bra! ;)


Nej, ska jag ägna min sista tid innan natten till nått annat än bloggade!
Ska försöka få till ett inlägg imorgon med lite bilder på Elliot o så... Han börjar bli sååå stor! :)

Älskar min familj mest av allt! <3


5 April 2010

Idag har vi varit på genrep inför 3 års testet... Alltså sista löshoppningen för Uno Boman på Nuntorp....
Gammon hoppade riktigt, riktigt bra idag! Något slarvfel bara men det får ju 3 åringar göra, huvudsaken är ju att dom rättar dej... O det gjorde han! :) Åhhh, jag e så stolt!
Avslutade de sista 3 sprången med en maxad oxer på 120 cm o han bara flög över! :)



Han har förändrats så på bara en månad! En riktig puddig har han blivit! :P



Elliot-älskling har ätit majs-puré idag... Han tycket det e så gott o mumsar o skrattar... :) Helt underbart! Tror tänderna börjar komma, han e riktigt grinig o grejar med händerna i munnen hela tiden... Tror det kliar! :/
Idag e Elliot mkt bättre o hostar inte alls så mkt... Blir förhoppningsvis Piggelin på onsdag då kanske! :)


Nej, nu ska jag engagera mej i Johan Falk med älskling! <3


4 April 2010

Ville bara skriva att......

Jag Älskar Min Mikael Hellner Mest Av Allt På Denna Jord!



Vi har haft en hel underbar påsk! Lyckligast i världen! <3


2 April 2010

Glad påsk önskar önskar lilla familjen! :)



Vi är fortfarande sjuka, mest jag.. Elliot börjar bli bättre o det e skönt! :)
Jag e så fruktansvärt uttråkad! Trött på o vara sjuk! Har mer eller mindre bara suttit hemma med Elliot, som tycker att mammsen är supertråkig... ;) Men jag har ingen ork! Och det gjorde ju inte det hela bättre av o åka till ATG 2 ggr pga Ediths hovböld!
Apropå hovbölden... Det verkar läka fint iaf... :) Hon hämtades i tisdags.. Så en natt blev det hos doktorn för henne... Och lastningen hem tog 3 min! Hon e så duktig tösen min! :)
O löshoppning e d dax för igen på måndag med Gammon... Det e genrep inför 3års testet.... :)

Elliot bara växer o växer.... Kan inte fatta att har blivit så stor... Herregud! Det var ju inte länge sen han var pytteliten! ;D Hehe....


Sötnosen mumsar morotspuré... xD

  
Världens sötaste pojk! <3


Elliot somnade på täcket förut o Bonzo la sej bredvid honom... Så gooo! :D


Älskling är bara för söt! <3


Usch, tycker inte om påsk..... Har dåligt minnen från påsk... Eller ja, inte riktigt det heller....
Förra påsk var vi alla här o firade med stor påskbrasa! Hur mysigt som helst faktist! Men min förra bonuspappa Douglas var med! Saknar honom grymt mycket! Känns konstigt utan honom! Går inte en dag utan att jag tänker på honom! Elliot ska bli döpt efter honom.... Och det tycker jag är bra... Bara för att han är borta betyder inte det att han är glömd! Han lever alltid kvar i våra minnen! <3


RSS 2.0