Torsdag

Lizette Trötter Ragneheim, that's my name!

Slocknade i soffan i en timme förut, likadant igår.... Fattar inte att man kan vara så trött...

Igår hämtade jag Tottis på dagis 1 timme tidigare o vi drog iväg till B-fors för att träffa Hanna o Agnes! :) Började nere på sågudden o "badade"... Tottis tyckte nog det var lite kallt... Han gick i till knäna, som max..... Men han tyckte det va kul o skvätta o plaska med vattnet med händerna... :) Jag var ännu värre, anklarna gick jag i till.. Haha! Satan i gatan va kallt det var! Brrr... Agnes va då minsann ingen badkruka... :) Sötis! :)
Efter badandet/plaskandet gick vi upp till centralparken o lekte i lekparken en stund.... Gungade, åkte kutschkana o klättrade överallt... :) Efter det blev det en fika på Kickis.... O kl. 20.00 begav vi oss hemåt efter en mycket trevlig o rolig eftermiddag som måste göras om snart...! När vi kom hem blev det en snabbdusch o bums i säng för Tottis del!

Här kommer några bilder på busungarna! :)



















Älskling va i full fart med att köra in hö när vi kom hem... Henrik va här oxå o va snäll o hjälpte honom med allt... Sedan, halv 11, åkte de till Brålanda o hämtade grisar.... Ja, ni läste rätt.... Usch! Så nu har vi 4 smågrisar inne i stallet, 2 st av dom ska till några andra o 2 ska vi ha över sommarn o sedan slakta till hösten...
Just nu är de ju faktist ganska söta, väger ca 20-25 kg...? Men om några månader är de inte så söta längre.... Hehe!

Senare i em kommer Mikaela o Haley hit på en fika.... :)

Nej, nu ska jag försöka få nått vettigt gjort....


Tisdag

Vilken dag det har varit! :) Jesus! Men jag, Tottis o Mikael har suttit i en bil med AC till GBG och tillbaka och det är jag ganska glad för..... Annars hade vi väl kollapsat av värmen! Hehe!

....Men nu är jag trött i magen, trött i magen? Kan man vara det? Låter ju lite skumt.... Men så är det iaf, den värker o vill inte alls vara med längre....

Träningspasset med Bonzo igår gick kalas... (Isabell.....Var inte så himla aktiv, utan gick mest, inga hopp o spring för min del! ;) Bonzo skulle ju bara testa på alla grejer o så... Så springa nej!! Haha! Det kan jag inte längre, helt seriöst! Haha!) Bonzo va som en durracell-kanin när vi kom o efter ca 15 min va han mer fokuserad o han gick lös o testade alla grejer... Va ett par till hundar där... Bonzo skötte sej jättebra och tyckte det var skoj! :) Efter 45 min låg han platt fall o orka knappt röra sej! Tänk, vilken skillnad det är att springa lös ute en hel dag o han är helt galen... Sen ett träningspass på 45 min och hunden är helt utslagen! Haha! Snacka om trött i skallen! ;)

Elliot va ju oxå med, likaså Älskling... Så vi turades om att jobba med Bonzo.. O Elliot lekte som tusan! Kröp genom tunnlar, rev hindren och gick runt med massa stolpar! Haha!  Inte bara Bonzo som uppskattade det! :D


....Imorgon ska Tottis va på dagis från 8 - 16.... Undra vad jag ska hitta på tro? Ligga o steka i solen hela dagen har jag då verkligen inte tålamod till! Haha! Kanske åka o bada för första gången i år?! Badkrukan Lizz kanske tar sej i vattnet nu när det är så varmt! Haha!


Nej, nu intar jag ryggläget i soffan! Tack o lov!


Recept

Glömde ju skriva att jag gjorde en supergod rabarberpaj igår....

Lite annorlunda, men mycket godare! :D
Dessutom gjorde jag egen vaniljkräm/sås till... :)



Rabarberpaj med vit choklad

Smuldeg:
125 gram margarin
4 msk strösocker
1,75 dl vetemjöl
2 dl havregryn

Fyllning:
100 gram vit choklad  
Ungefär 2-3 stora rabarber, (~250 gram i bitar) 
0,5 dl socker
1 msk potatismjöl

Först gör du smuldegen, blanda mjöl, strösocker och havregryn. Tillsätt smöret. Arbeta med fingrarna eller trägaffel tills det blivit en smuldeg.
Skölj och skala rabarberna, skär i mindre bitar. (Jag skar ca. 1x1 cm stora.) Lägg bitarna i en smord pajform och strö över socker och potatismjöl. Riv den vita chokladen och strö sedan över den och sist, men inte minst, fördela smuldegen ovanpå.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 min på 225 grader.


Vaniljkräm/Vaniljsås

1 ägg
2 msk socker
2 msk smör
2 msk potatismjöl
3 dl mjölk till kräm / 6 dl mjölk till sås
3 tsk vaniljsocker

Blanda allt utom vaniljsockret i en kastrull och låt sjuda upp under ständig omrörning. Avbryt när första bubblan syns och krämen/såsen har tjocknat. Tillsätt vaniljsockret när krämen/såsen har kallnat.
(Jag använde ca 4 dl mjölk och lite extra vaniljsocker.)

HUR GOTT SOM HELST KAN JAG LOVA! MUMMA!


Måndag

Jag är så himla trött på detta nu! Vet inte riktigt hur jag ska stå ut i ca 7 veckor till! Har ont i hela kroppen, mest i rygg, rumpa, ljumskar o benen... Kommer knappt upp ur sängen på morgonen, vaknar tidigt på mornarna/mitt i natten av att jag har så ont o inte kan röra mej!
Vill bara ha allt överstökat! Aldrig mer säger jag bara! Nu får det vara bra!


Midsommarhelgen har varit bra... Lugn o fridfull... I fredags va jag, Mikael o Tottis på Byggdegården i Steneby med mamma, Morgan, mormor o Iselin... Va mkt trevligt, god nmat o trevlig tillställning... Mamma fick aggera "dans-tant" o dansade kring midsommarstången med Tottis... :D (Som förövrigt tröttnade efter 3 varv... Hehe!) Sen på kvällen kom mamma, mormor o Lisbeth hem till oss o vi grillade i vår inomhusgrill (JÄKLA REGN!) o åt massa gott! :) Stackars Morgan fick magsjuka under dagen o fick stanna hemma....
Lördagkvällen spenderade vi i Åmål... Vi hade räkmys hos Henrik o Ida i Åmål... Henriks lillasyster Stina va oxå där... :) Vi fick också träffa lilla Ellen som blir två veckor imorgon... Lilla mini-tösen! Hjälp va liten hon va! Tänk att Tottis en gång har varit så pytteliten! Helt sjukt! Sedan runt 12 tiden så åkte jag o Elliot hem o älskling åkte till HC med Henrik o Stina.... Elliot va jätteduktig o sov hela vägen hem o somna om direkt när vi kom hem oxå... :) (Hade med resesängen o smäckte upp när han blev trött i Åmål...) Funkade faktist utmärkt! :)

Här kommer några bilder från midsommarfirandet i fredags...












Jag o Bonzo ska iväg o testa agility i eftermiddag oxå! :) Ska bli sååå kul! Håll tummen att Bonzo gillar det!

Jag är så himla ridsugen också så tror fasen jag går av på mitten! Saknar min Kalle nått så enormt! Skulle göra vad som helst för att få honom tillbaka! Min allra bästa vän! <3


Onsdag

Har varit en riktigt bra dag idag! :)
Elliot har fått vara på dagis o lekt av sej hela långa dagen, känns bra! :)
Jag har varit i Bengtsfors o fikat på Kickis med Isabell! Hur kul som helst! Hon är en sån där riktig vän som man vet alltid finns där o när man träffas va det som man träffades igår o tjatet går i ett! :) Helt underbart! :D Hehe! Träffade även Munne som vi båda inte sett sedan vi slutade 9:an typ! :D Fy fan va sjuuukt fort tiden går!

Efter B-fors så åkte jag o hämtade Tottis på dagis, sen vidare till pappa/morfar o hälsade på en sväng... O sen åkte vi hem...

Älskling kom nyss hem, men åkte lika fort igen... :( Men snart kommer han hem igen! Hann iaf få massa pussar o mer ska det bli! :D Känner en gnutta av "nykär-het!" Känns helt underbart ska ni veta! Är inte allt för ofta nu för tiden... :P Haha! Inte för att jag inte är "kär" annars, men ni fattar... Nu saknar jag honom hela tiden o vill bara kramas! :)

Nej, nu ska jag kravla mej upp ur soffan o byta om till mer bekväma kläder än jeans.... Vi ska flytta på hästarna igen så de får gräs igen.. Är helt soprent där de går nu! (Faaan va de äter!) 

Men jag uppdaterar mer imorgon.... Ska förövrigt träffa Kerstin imorgon! :)


Tisdag

Är inte speciellt engagerad idag! Trött, sliten, ont i kroppen, matt, uttråkad, ensam... Listan kan göras lång! Uhh! Ska bara gå o tryna kudden efter detta inlägg tror jag.... Efter duschen...

Älskling är ute på tur med lastbilen i jobbet... Han ska ända ner till Ystad typ... Så långt ner i Sverige du kan komma... Han ska leverera en traktor o massa grejer... Pratade nyss med honom o nu va han i Falkenberg tror jag det va... Saknar honom när inte han är hemma! Tycker inte om att sova utan honom! 

2:a natten i nya sängen för Tottis funka fint oxå... När jag vakna kl. 9.15 av att Tottis ropade så ropade jag att han skulle komma... Men det blev att jag fick gå upp o hämta honom andra morgonen i rad! Den ungen är helt otrolig! Det är precis som att han tror att han inte får gå upp ur sängen själv... Hehe! Fast jag ropade.....
Får se hur det blir imorgon....


Imorgon ska jag till Kickis o fika med Isabell o sen ska vi vidare hit... Elliot är på dagis hela dagen imorgon så det ska bli skönt att umgås utan att behöva springa efter Tottis hela tiden! ;D Hehe!

Nej, nu får det vara nog... Kommer inget vettigt av mitt skrivande ändå! ;P

Här kommer två bilder från badet förut! :D





Älskar min man o min lill-grabb mest i världen!


Måndag

Ljuvliga måndag... :) Förövrigt är det en av mina "vattna-blommor-dag"... Haha! Är så fruktansvärt dålig på o komma ihåg det men nu, peppar-peppar, har jag vattnat på mina "dagar" i flera veckor... Helt otroligt! ;) Kul info för er o veta va?! ;)

Igår när älskling o Tottis kom hem från en heldag på auktion i Fengefors så skruvade vi upp barngrinden som jag köpte när jag va uppe i Grums... Satte den uppe i trappen o det blev skitbra! :) O den passade perfekt! Tottis däremot, gillade den inte! Hehe! O sen skruvade vi ihop Elliots nya säng... En vit, jättefin som jag köpt/ska köpa av Jennie, Morgans dotter... Hade väldigt gärna köpt en "racer-säng" till Elliot, men har kommit fram till att det är roligare o köpa något sådant när han själv säger att han vill ha en sån... :D O då kommer han få det, så får bebbe nr. 2 ta över den vita vid ca 1,5 års ålder.... :D
Kändes bra o börja öva med juniorsängen ett tag innan bebisen kommer så vi vet att allt funkar.. Annars måste vi ju köpa en till spjälsäng.... Men igår när vi hade fått ihop den så klättra han som en tok, upp o ner i sängen... O sen vid läggdags så gjorde vi precis som vi brukar... = Bädda ner honom o han fick välling o sen när den va slut fick han tutten i munnen.... Sen flög han upp på alla 4 o skulle klättra ner... Då sa jag med skarp röst: "-Nej, nu är det natten!" O sen gick jag ut ur rummen o stängde igen dörren på glänt.... Gick upp o kollade läget efter ca 15 min då det lät lite konstigt... Då låg han o spraka lite i väggen, men fortfarande liggandes i sängen... 45 min senare låg han fortfarande vaken, i sängen... O sen somna han.... Är så stolt över honom! :)

Kl. 8.30 i morse vaknade jag o ingen Tottis i sovrummet som jag hade förväntat mej o bli väckt av... Gick in till honom o han låg vaken o sken upp som en sol, fick säga till honom att gå upp och ur sängen så imorgon blir jag helt säkert väckt i vårt sovrum...

Är så himla glad att det funkade första natten iaf! Sen blir det säkert bakslag, men det gäller ju bara att köra samma rutiner o vara bestämd så ska det nog gå bra... :D

Här kommer 3 bilder på honom igår vid läggdaxs...






Söndag

Min kropp strejkar litegranna... Höll på o inte ta mej upp ur sängen i morse... Är ganska trött, har kört 100 mil med bilen sen i torsdags, varav 80 mil med hästtransporten bakom! Så idag vägrar jag lämna soffan! ;) Hehe! Men har faktist redan varit duktig o dammsugit hela undervåningen, plockat o masat... Men nu är det DÖ-TID!
Försöker bränna ut lite skivor med har försökt 2 ggr o ingen av skivorna blev spelbara! Vet inte riktigt vad jag gör för fel... GRRR!

I tordags va jag ju till Säffle o besikta trailern... O fick givetvis en 2:a på den förbannade påskjutsbromsen som va för kort! Orkar inte ens lägga ner mer tid till o skriva om det ens! Är så jävla förbannat trött på hästtransportens påskjutsbroms så det finns inte!!!!
Sen åkte jag upp till Charlottenberg o hämta mamma o sen vidare till Grums igen, o sen hem....

Fredag morgon bar det iväg till Säffle igen... Med hela bilen fullpackad med mina, Elliot o Edith's grejer... O först ett stopp på Seminstationen.... O hon va dräktig!!! :D Allt såg kanon ut o bara ett foster... :)
Sen brummade vi vidare mot Hova! :) O vi stannade där över natten... Så kul o träffa Sandra igen, det var inte igår precis! ;) Edith blev accepterad av de andra hästarna nästan direkt oxå, så det kändes skönt! :)

O igår kom vi hem strax efter 5 tiden... O Älskling började med o överraska mej med att han hade börjat måla i stallet... :) Stinas box va klar o det blir skiiiiitsnyggt! :D Mörkgrönt upp till 120 cm höjd, o sedan resten vitt upptill.... Alla stolpar o sånt ska oxå vara vitt... :)


Nu orkar inte jag skriva mer så nu får ni njuta av massa bilder istället..... :D


Pappa o Elliot klipper gräset för nån dag sen... :)


Tottis o Tussis myser! :D


Tottis gosar till det ordentligt! ;D


Elliot o Sandra, mitt i baket... :D


Sååå duktig pojke! :)


Åhhh, kladdkaka!!! :D (Förövrigt VÄRLDENS GODASTE!)


Söt-unge! :)


Bäst o ha nappen i munnen så det inte händer saker för fort... :D


Tripp, Trapp, Trull....
(Orchid, Chimere o Edith!)


Goingarna... :D


Grupp-Puss! :D
(Faktist så är inte Edith minst i mankhöjden, hon ÄR faktist större än Chimere! :P Haha!)


Fina, fina Chimere ala Woo... :)


Snygging! :D


Elliot hittade en traktor o blev genast nöjd! :D


Provsitta på Chimere fick han oxå göra... :)


.....O det va kuuuul! :D


Nya Rolf-Göran Bengtsson! :D ....Eller va det Robert Wells?! :D Haha!


Sandra klickade några foton på Elliots "sitttur" på Edith oxå, men alla utom detta blev jättemörka! :(


Onsdag

Kort inlägg idag.....

Ska börja med o säga, stoooort grattis till Ida o Henrik som fick en liten Ellen igår, runt lunch! :) Verkligen jättesöt va hon! Åhh, vad bebissjuk jag blev!!! :D Men några veckor till får det allt gå... :P

Min lilla knodd lever verkligen livet där inne nu, sparkar som en hel vilde, i skrivande stund!!!!! :P
Va hos BM idag, allt såg fint ut! :)
Dock blir min foglossning värre o värre.... Kan knappt gå, vaggar fram o tillbaka, o går med korta steg... Jobbigt! :/ När jag ligger i sängen är det oxå fruktansvärt jobbigt! Kan knappt röra mej.... Hoppas det bara är på besök tillfälligt! BLir till o leta upp foglossningsbältet igen!

Imorgon åker jag o besiktar transporten i Säffle efter jag har lämnat Tottis på dagis! Sedan efter Säffle blir det vidare till Grums o lämna in min bil på lagning av 2:orna från besiktningen.... O sen ev. vidare till Flisa i Norge o hämta min kära mor som inte tar sej hem...
Men, allt ger sej imorgon hur det blir.....



Avslutar med o skriva.....
.....att Tottis har suttit på hästarna idag, både Edith o Stina... Båda va, som vanligt, supersnälla!!! :D O Tottis tyckte det va kul o ville upp, lika fort igen efter han blivit nerlyft! :D Gos-unge! :)

Edith har fått framskor idag oxå! :)

Nej, GOD NATT FOLKET! Puss


Tisdag

Känner mej helt slut i både kropp o själ.... Har börjat få sån enorm foglossning igen.... Tack o lov är det den typen jag hade med Elliot i magen o inte det jag hade för nån månad sen... Men mina ljumskar tar KÅL på mej! Jag vaggar fram som en jäkla anka, varje steg jag tar gör ont.... O fort går det inte vill jag lova... :P

Elliot har precis ätit lunch o ligger o sover middag nu! Tack o lov, lite lugn o ro! Han är verkligen världens vildaste unge! Överallt och ingenstans! Blir alldeles matt när jag bara tänker på hans energi! Vi var ju på BVC förut o han växer på bra o följer sin kurva perfekt! :)
89 cm lång och 13,1 kg.
Stora killen! :) Vaccin-spruta fick han oxå, det gillade han verkligen inte, men det gick snabbt över... ;)


Nu ska jag försöka plugga lite, men det blev en liten update om BVC-besöket iaf! :)



Tänk när Tottis va så här liten o låg o sprattla på golvet o inte kom någonstans! Det va tider det! ;D Hehe!


Måndag

Finns seriöst ingen tid över till o blogga nu när sommaren äntligen är här....

Ännu en helg har passerat och veckorna flyger iväg... Imorgon är det 2 månader kvar till BF! Längtar! O idag är det sista föräldraträffen...

I helgen har Mikaels kusin John varit i Bastorp på besök... Va alldeles för länge sen nu! Han va duktig o hjälpte oss o stängsla i regnet i lördags... Gott o få det gjort, o snabbt gick det! Vi hann o göra det medans Tottis sov middag! Hästarna va riktigt nöjda med massa nytt gräs o de va helt slut när vi va uppe o hälsade på dagen efter.... De hade säkerligen ätit som tokstållar hela natten... Här kommer lite bilder på pållarna igår...













Kamouflage med hjälp av massa hundkex eller? :D

Elliot va med pappsen o klippte gräset igår o han älskar allt med motorer! Hans favoritleksaker numera är hans traktorböcker o han bläddra fram o tillbaka i evigheter o säga traktor! Men sitter still, gör han inte... Haha! En annan av hans fovoriter är en pekbok med massa, massa djur... Den kan han oxå bläddra i i evigheter o titta på alla djur o låta som vissa... De som jag vet hur de låter vill säga, haha! Jag menar, hur fasen låter en flodhäst t.ex.? Eller en Giraff? Haha! Men hästen, vovven, katten, grisen, kossan, fåret, kissen o ankan går bra... ;D

Här kommer bilder på Tottis från igår med gräsklippartraktorn.. :)














Nej, nu ska jag forsätta med mitt pluggande... Har börjat med Vård o Omsorgs uppgiften.. Skiter i Människan-mvg-uppgift! Blä! Orkar inte, fattar inte.... Blä igen!

Förrsten, händer massa saker i veckan:
Idag, måndag: Plugga, Föräldraträff.
Tisdag: BVC med Elliot! LÄNGTAR! Fasen va skoj o se hur stor han har blivit! :D Har ju inte varit där sedan december! Plugga!
Onsdag: MVC för mej, alltid lika kul! :) Kl. 12 kommer hovslagaren o verkar hästarna + slår på framskor på Edith för första gången! :)
Torsdag: Besikta transporten i Säffle.
Fredag: Åka på dräktighetskoll med Edith o sen förhoppningsvis vidare till Hova... :D 
Helgen är ännu oviss, allting hänger på Ediths mage! :D


Over and Out!


Mindre bildbomb... :)






















Onsdag

Nu ni jäklar är lata Lizette tillbaka!
Tottis e på dagis, långdag idag, o jag ska plugga...
Går riktigt dåligt måste jag erkänna....

Började på min bokrecension i Människan socialt o kulturellt... Sen tog det bara totalt tvärstopp! Jag som laddade upp med en bra film i morse o glass för o bli på bra humör o allt... Haha! Inte för att jag är på dåligt humör, men plugg-gnistan är totalt bortblåst! Börjar fundera på om det är värt o ens lägga ner energi på uppgiften... Den är SUPERSVÅR, komplicerad o jättekrånglig, dessutom är det en stoooor uppgift... Bara för att få ett högre betyg i "Människan Socialt och Kulturellt"... Inte ens någon viktig kurs ju?! Värt det? Nej!!!! Jag tycker jag gott kan nöjja mej med ett G i den kursen, de andra 3 avklarade kurserna har jag ju fått MVG i så nått G kan jag faktist få tycker jag! ;)

Började istället kika på min sista teoretisk uppgift i "Vård o Omsorgsarbete" som läraren tyckte jag skulle göra.... Men även den verkade vara "way-to-complicated" för mej idag! Tror jag ger upp mitt pluggande helt för stunden!
Elliot ska ju till dagis imorgon oxå, mellan 9 o 14.... Plugg-gnistan kanske har återvänt då! Man kan ju alltid hoppas!

Igår va Tottis hemma från dagis, vi tog en alldeles för lång sovmorgon så jag tyckte det va ovärt o köra honom till dagis direkt efter vi hade ätit frukost o på dagis skulle de redan äta lunch vid den tiden... Hehe!
Så vi va hemma o hade en effektiv stängsla-dag... Igår eftermiddag när älskling kom hem o vi hade käkat middag så stängslade vi klart det sista o kopplade på strömmen.... O allt funka fint så vi flyttade över hästarna o det stornjöt av allt nytt gräs...

O jag har kommit på vilken underbar häst jag har! Edith är verkligen hur go som helst! Supertrevlig o jättesnäll! Visst, hon kan vara lite tätt ibland men det finns då inget ont i henne! Hon är lyhörd när man säger till henne nått oxå så "tätt-heten" varar inte så länge! Hehe! O när man kommer till hagen kommer hon direkt och vill gosa o ha kärlek, nästan så hon följer med ut när man går..... :) Gosiga hästar gillas skarpt! :) Tequila är lika social den.... :) Gnäggar ofta när man kommer o ska komma fram o hälsa o gosa direkt... :D Det är bara Stina som inte är så gosig... Hehe!



Drömde om Kalle i natt, i nutid.... Han va fräsch o mådde toppen, dock va han utlånad pga. min graviditet....
Jag hoppade upp o galopperade en sväng med bebismagen i högsta hugg! Helt underbart va det kan jag lova!
Saknar honom så fruktansvärt mycket! Kan fortfarande inte fatta.......
Fortfarande väldigt många "tänk om......" cirkulerar i hjärnan....


Kl. 15.30 idag är det föräldraträff på Edsgärdet... Sedan ska jag kasta mej iväg till Åmål för o besikta Snaaben kl. 17.10 så jag hinner tyvärr inte vara med på hela träffen idag..... (Håll tummen!)

Nej, nu ska jag göra någon nytta här... Hänga tvätt, alltid nått! Haha!


Lördag

Satan i gatan vilket väder vi har!!!! :D Jesus! Vågar inte klaga, då kommer väl regnet!

Igår va jag, Mikael, Tottis o Kerstin o hämtade Edith i Säffle...
Hon hade blivit seminerad i tisdags o allt såg bra ut på kollen i igår morse... Så nu ska hon tillbaka den 17:e juni på 16-dagars dräktighetskoll... *Håller tummen*
Om hon e dräktig då åker hon direkt vidare till Hova o Sandra som ska ha henne hela sommaren... :)
Kerstin va som sagt o hälsade på igår, hon o Wilma va o hälsade på oss hela, hela dagen! Så himla kul o umgås igen! Saknat henne massor o hon får mej o må bra! :)

Pappa va här igår oxå en sväng o jag klippte honom... :)

Idag har jag o Tottis varit i B-fors lekpark o träffat Isabell, Tobbe, Cecilia o Max... Mkt trevligt... Elliot va, som vanligt, överallt o ingenstans! Lekte som en tok, åkte kutschkana, gungade, lekte i sandlådan o härjade runt... O Max hade blivit så stor sen sist jag såg honom, o shiiit va söt! :D O Isabells mage hade intagit en bebisform! :) Så myyys! :D Så kul med en kompis som oxå e gravid! :)

Sen nu på eftermiddagen har jag o Tottis lekt, sedan va han med farmor så jag kunde damsuga huset o få det lite rent o fint iaf! ;) Haha! Välbehövlig!


Hästarna har fått vara inne i ca 4 timmar nu på dagen... De njöt av varje stund... Tequila låg platt fall i boxen när jag kom ut o de andra två stod o halvsov.... Nu e de ute i värmen igen...



Nej, nu ska jag fortsätta med mitt...... = Ligga platt fall i soffan o dö av värmeslag! ;P Haha!


Torsdag

En dag fylld med fart o fläkt! :P
Jag o Elliot har varit hemma hos (min) mormor o firat lite sent Morsdag... :) Elliot va överallt och ingenstans samtidigt så vi bestämde att bada i badkar var en bra lösning för lite andrum... Hehe! ;) Han har ju aldrig badat i badkar tidigare o han älskade det! :D
Sedan åkte jag o Elliot vidare till Mikaela, Haley o Marcus o hälsa på i nya lyan! :) Mkt fint! Jag vill oxå tapetsera, inreda o greja! :D Förövrigt är Elliot o Haley är som ett gammalt gift par! Haha!

Här kommer några bilder från mormor...











Va även ute nyss o hälsade på hästarna med Elliot i famnen o han ville minsann upp på Stinas rygg... Hehe! Men det får vi nog ta nån annan gång, när hon har grimman på sej åtminstone! :P Hehe! Nu är Tottis ute o åker traktor med pappa... Lyckligaste ungen i världen! :)

Va ute o tog en massa bilder på hästarna igår.... Superfina enligt mej! :D




















Onsdag



Återigen denna förbannade dag, 1 juni.....
Jag vill bara glömma detta datum, förtränga vad som hände för 2 år sedan, vad jag gjorde den 1:e juni 2009!

.....Lättare sagt än gjort... Allt kommer över mej o saknaden är enorm! Fortfarande väldigt många, föööör många frågetecken! Än idag är det svårt att ta till sig verkligheten, att faktist förstå vilken grym värld vi lever i.....

För två år sedan hade jag lilla Elliot i magen, hela världen blev upp och ner men vi valde att kämpa vidare, kämpa vidare med våra liv... Han lever vidare inom oss och jag vet att han har ett vakande öga på oss allihopa och på Elliot, min älskade John Douglas Elliot!



R.I.P
It's time for me to fly.....



Älskad och saknad!


RSS 2.0