...

Kom på att resten av mina gäng med bilder, från Baldersnäs Fälttävlan o terränghoppning med mej o Gams, redan har blivit publicerade på Facebook... Så det får räcka med 2 bild-inlägg....
 
Här e det full fart... Min iPhone badade i toaletten så den e kaputt... Därför inte jag har uppdaterat på ett tag... Jobbigt o sitta vid datorn! ;) Hehe!
 
William e dålig i magen så idag va vi o tog blodprover för ovanlighetens skull....
 
Har inte alls någon lust o skriva...
Kan ju oxå tillägga att Edith inte är dräktig! Det betyder att ett X antal tusen e kastade i sjön! Kul!
Inte hört nått mer om jobbet ännu.... O inte hört nått om Gams! Han e fräsch iaf! :)
 
 
 
Här kommer en bild på mina busungar som togs för några veckor sedan! :)

Terränghinder a´la de Bastorp! :)


 

Borås Djurpark!



 
Helt otroligt... Inte en enda bild misslyckades att laddas upp...! Kör ett par bild-inlägg till då! :)

Ojojoj!

....…Antar att folk undrar hur det går för oss! Haha! ;)

Jag ju börja med att säga att det går inte alltid som man tänkt sej.... När jag ridit Gams i 20min för Grums ridklubb så snubblar han till i en av de stora groparna i padocken, för andra gången.... Suck! Sen i högergaloppen efter detta kändes han helt skev! Typ som dålig korsgalopp?! O sedan blir det samma i vänstern som precis innan kändes bra... Så han måste ha sträckt sej när han snubbla till eller nått?! Syns knappt nått i skritt eller trav... Bara att han inte vill sätta under sej ena bakbenet i galoppen! Jättemärkligt!!! Så det blev aldrig någon provridning för dom!
Så nu e det vila o linement som gäller för hans del.... Men Grums gilla honom jättemycket, trots att han blev ofräsch! Så vi skulle höras av på söndag-måndag för i se om han e fräsch så de kan komma i provrida!
Pratade även med Lysekils RF o vi skulle höras av på måndag...
Tänk att det alltid ska vara något, aldrig lugn o ro o bara flyta på! Suck!

Arbetsintervjun idag då.... Gick verkligen skitbra! Kändes bra! O efteråt gick jag därifrån med ett leende på läpparna! .....Jag var nöööjd!! Om jag inte får jobbet kan jag inte tänka att jag kunde genomfört intervjun på ett bättre sätt eller gjort nått annorlunda! Jag va helt enkelt jättenöjd med mina svar till dom, det jag sa o hur jag uppträdde! Jag gjorde mitt bästa!
....Nu e det bara o vänta 1-2 veckor på svar! Iiiiiiiiihhhh!!!!!!


Nu måste jag sova! Ska upp 6! Tåget mot Gbg rullar från Mellerud 7.30! Zzzzzzzz!!!!

Btw, är butter på min man som inte ens ringt mej o sagt god natt ikväll! Inte ens ringt o frågat om intervjun idag.... Sånt gillar jag inte! I sånt här läge känner jag att han behöver fasen inte höra av sej alls för han har 10 mil hem! Grrrrr!!!!


Osmart? Blind?

Jooo..... Såhär ligger det till....
Eftersom att alla 3 spekulanter har varit seriösa hela vägen o hörde av sej ungefär samtidigt så valde jag att alla skulle få komma o provrida innan ev köp blir aktuellt... Oxå för att jag kan vara med o påverka vart han hamnar om det blir fler som vill ha honom!

Lysekils RF vill ju ha honom, de har lagt ett bud o ett ville gärna ha honom på prov i 2 veckor! Helt OK för mej när det gäller till en ridskola! Dock är inte deras bud vad jag vill ha, men tänkte prata med dom idag ang detta!

Ryttaren igår vet jag inte riktigt varför hon kom hit om jag ska vara ärlig! Ligger ute massor med bra videor på youtube på honom där man tydligt ser gångarter o typ av häst! O jag har varit jätteärlig o tydlig när jag prata om honom! ÄNDÅ kommer hon hit o avstår från att provrida?!?! Skönt hon va ärlig iaf, men ändå liksom.... Hade varit en sak om jag inte hade haft några videor på honom så hon aldrig sett honom röra sej... Men som sagt, 3 st färska filmer som dessutom e lite längre filmer! Haha! Roligast e ju att han e mycket finare nu än då! Hehe!

Jaja.... Taggar inför Grums RK ankomst! Ska åka till Therese bana idag för omväxlingsskull! Haha! De borde vara här strax efter 12...



Later aligator!


Baldersnäs!

Har varit på Baldersnäs nu på förmiddagen med Therese.. Vi gick banan, spanade in alla JÄTTE-hinder... Fick reda på att i första klassen som är ** ska vi sitta vid hinder nr 9, en oxer, o där e jag huvudansvarig! I andra klassen som är *** ska vi sitta vid nr 2, ett hinder som liknar hotell-längan precis bredvid! Här är Therese huvudansvarig hinderdomare! Ska bli så himla kul!!! :)

Kom hem för en liten stund sen... Har tagit in Gams i stallet, gett honom lite kraftfoder o borstat av honom... Slängt i en tvättmaskin o matat Wille...
Nu ska vi åka till dagis o hämta storebror! :)

Hörs senare! Håll tummen för sen,,,, eller nått?!


Några kvar......

Japp... Ännu är det inte bestämt! Imorgon kommer som sagt tjejen från Orust! Dessutom så har jag numera en 3e spekulant oxå,,, Grums Ridklubb! Dessa har jag pratat med "genom mamma" redan när jag började tänka på att annonsera ut honom o de har varit intresserade hela tiden men aldrig fått tummen ur att komma i provrida! Plötsligt händer det kan man ju lugnt säga! Haha! Onsdag lunch typ, så kommer dom!

.....En dag i taget!


Hjälp!

........Dom vill ha hästen!
........Jag har blivit kallad på arbetsintervju på torsdag!

Jag svimmar! Hjälp!


Visning nr. 1 av Gamson!

Japp, nu va det överstökat!

Om jag säger såhär, jag blir jätte paff om de inte vill köpa honom.... Så bra som de pratade om honom hela tiden så kan jag omöjligtvis tro något annat! Jag menar, allt va positivt, alla hans egenskaper passade dom o va de dom va ute efter!

Hjälp! Kalla fötter? Japp! Men jag VET att detta är rätt beslut!
De verkade jättebra iaf! Riktigt trevliga o lättsamma! Det är till Lysekils ryttarförening som de letar häst! En lite mindre ridklubb med bara lektioner månd-torsd o sen har en fodervärd hand om hästen fred-sönd.! Perfekt! O då kommer han ju absolut inte bara mala runt i ett ridhus!

Och imorgon e det dax för visning nr. 2!


Måste även skriva att han va riktigt, riktigt fin att rida idag... Lagom pigg, för att vara på ridbana, o fokuserad på sin sak! Mjuk, fin o jämn i sidorna! :) Klockren!!

Måste även tillägga att; Hjälp va han har utvecklats sen han kommit hem igen! Jämn o fin, starkare i kroppen, mycket mer välbalanserad o bär sig själv! Underbara häst!!!!!

Stay tuned!


Lonely!

Japp, då va man ensam hemma med barnen! Älskling drog till Jämtland på björnjakt o kommer hem igen nästa helg! Tur jag har världens bästa svärmor som gör det möjligt för mej att fortsätta rida Gams fast jag e ensam!
Ja-hopp... Imorgon kl. 11 kommer första spekulanten, o på tisdag kl. 17 kommer nästa! Blandade känslor, vill helst inte tänka så mycket på det!!! En dag i taget, han kanske inte ens är något för dom.....

Idag har HÄST stått på schemat iaf, i morse hämtade jag Therese o så åkte vi vidare till Baldersnäs på kurs för att bli hinderdomare på fälttävlan till helgen! Sen åkte vi direkt vidare till Mellerud på fölbedömning! Snacka om att plåga sej själv!!! Hade verkligen velat vara där med min snygging! Prioriterar dock Edith o ev bebisen i magen så vill inte utsätta henne för onödigt stress när hennes seminering e så pass färsk!

.....Och jag har försökt ladda upp bilder via datorn här på bloggen idag med men det funkar fasen inte! Blir så förbannat trött på skiten! Funderar starkt på att byta blogg...!!


Nej, nu ska jag fortsätta se på filmen....
Aaa just det, en kvällspromenad med bästa Gamson hanns med idag oxå, efter jag lagt barnen... Nödvändigt inför morgondagen!


Hörs!!!!


Fälttävlanshästen!

Japp... Det e vår nya gren på sikt, om han inte blir såld vill säga... :) Är riktigt pepp att åka iväg igen, snart!!! :)

Har även fått en till seriös spekulant! På tisdag em kommer troligen en dressyrtjej från Orust hit i provrider! Fick en väldigt bra magkänsla, hon verkar vara toppen! :)

Träningen idag gick iaf super-kanon! Vi gjorde vårt bästa! Jag va en riiiingrostig terrängryttare! Men efter typ halva passet föll polletten ner för mej o jag börja rida på rätt sätt... Detta resulterade i att Gams fick en helt annan bjudning & sug! Sån skillnad! Är sååå fantastiskt nöjd, och Stolt att vi klarade detta! Jag va supernervös passet igenom vill jag lova!!! Haha!
Min superfina, duktiga fälttävlanshäst! <3 Hehe! Men innan vi kommer dit; träna, träna, träna!!!!!!!!!


Och jag har verkligen försökt ladda upp bilder via datorn, och från IPhonen, men blogg.se bojkottar verkligen allt nu! Den bara vägrar, ger felmeddelande om att bilden inte gick att laddas upp!!! Blir så förbannad! Men vi får försöka nån annan dag! Någon mer med blogg.se som har problem att lägga upp bilder???

Mikael han e jättesjuk! När jag kom hem så låg han under täcket, o hade legat där sen 16.00.... O han ligger där än... Han va nere en snabbis förut o tog lite yoghurt bara....

Näe, usch! Nu ska jag försöka fokusera på tv:n lite...

Hörs!!!


Spekulant!

Japp, där ringde första spekulanten på Gams! Alltid skönt när man känner till människan man pratar med! Vi tränade ihop en del nere i Färgelanda för Ann-Louise för några år sedan, med Kalle-älskling!
Hon jobbar tydligen på Lysekils ridklubb? Ska kolla upp det här! :P Va tydlig med att säga att han har stor gång o det va då tydligen inget negativt för dom! Bättre o va övertydligt ärlig från start! 5 min senare ringde hon tillbaka o vi bokade måndag kl. 11 vid ridbanan!

Idag e inget större planerat... Tänkte ut o skritta stjärnan lite inför morgondagen....när Mikael kommit hem från jobbet! O det ska tydligen pissregna imorgon! KUL, inte!!!!!!

Btw, e ni sugna på o se kort på våra hemmabyggda terränghinder? Slänger upp bilder på dom om ni vill....?


See you later aligator! ;)


2 år av saknad!

Japp, idag e d exakt 2 år sedan Kalle tog bort.... Känns inte som att det va 2 år sen.... Saknar honom så det gör ont i mej alldeles för ofta! Den hästen betydde så enormt mycket för mej! Han va verkligen den hästen som lärde mej, vi lärde oss ihop! Vi va sammansvetsade till En! Trodde det skulle vara han & jag mot världen i många år till!!!!!
Saknad, älskad, men absolut inte glömd! <3

William va på BVC förut o fick vaccin, givetvis fick han feber för första gången av sprutan, troligen.... Så då börja kaoset igen, ringde Sjukvårdsupplysningen o de sa till mej att åka in eftersom att vår läkare på NÄL sagt det till oss tidigare! Men i detta fallet hade han fått vaccin ju.... O hon på 1177 sa till mej att de troligen inte har några vidare resurser för att ta akuta blodprover på Akuten, om det inte e livshotande, så att åka in skulle säkerligen bara sluta med att vi får ligga o knö i en 80 cm bred sjuksäng o inte sova på hela natten! NEJ TACK!!! Sa då till henne att jag hellre har koll, ger Ipren o åker o tar prover imorgon istället... Underbara människan ringde akuten på NÄL o återkom med beskedet att vi skulle komma in imorgon istället! Skönt! Så imorgon kl. 8 börjar jakten på doktorer o försöka se om vi kan åka in till Edsgärdet istället för 8 mil enkel resa till NÄL.... Hoppas på det bästa!


Jag o Gams gav oss ut på en välbehövlig ridtur när Mikael kom hem från skjutning.... Vi red ut en sväng o sen lekt vi runt på terrängbanan o hoppa massa skutt! Så kul!!!!! Bra sätt o rensa tankarna på om inte annat! ;)

Försöker varva ner i soffan nu i bli lite trött så jag slipper ligga uppe i vrida o vända på mej i flera timmar innan jag som somnar! Att det alltid ska vara så svårt o somna?!


Justde, i förmiddags va jag o Wille hemma o fika & tjöta hos Helena.... Lika trevligt som alltid!!

Nej, duschen kallar kom jag på! ;P


Bortblåst....?

Jaha.... Min feber, frossa, huvudvärk, värk i kroppen är som bortblåst? Va hände där liksom?! Jaja, jag är då nöjd!

Redan igår kväll sparkade jag ut mej själv o åkte till ridbanan tillsammans med Kerstin som ville ha med lilla Tequila på miljöträning... Longering stod på schemat för Gams! Han skötte sej kanonbra o va riktigt avspänd! Lite ovant för mej o longera igen för första gången på typ 5 år... Haha! ;)
Sen passerade Elin o Josefin förbi banan, ridklädda o redo... Så Josefin hoppade upp på Gams o plågade sej en liten stund! ;)
Tequila skötte sej oxå kanon!!! Första gången hon hade både träns o benskydd på sej! Duktiga flicka! Dessutom gick hon på transporten först på vägen hem, gick bara rakt på! :D

Tänkte försöka bege oss upp till pållarna o fota lite nu när det e fint väder.....och alla hästarna e hemma igen! (Hämtade även hem Stina igår efter passet på banan nämligen.)

Får se vad jag o mina söner mer ska hitta på idag..... Uttråkad till tusen!!!!


Feber o svettas som en gris!

Fy fan vad jag e dålig!!! Så länge jag ligger i soffan värker bara ryggen o lite akuta svettningar blandat med frossa kan komma..... Men när jag e uppe o går så snurrar allt! Världens spräng huvudvärk o svettas som en gris!!! Halleluja! Jag har ju mått bättre om jag säger så! Usch!
Förhoppningsvis kommer Mikael snart hem o hjälper mej med barnen.... För det här går inte!!
Min natt bestod av att jag höll på o frysa arslet av mej, samtidigt som jag va glödhet o svettades! Låg o vred o vände på mej konstant o fick väl sova sammanlagt 3 timmar!
I morse va jag så förvirrad att jag glömde bort att Elliot skulle till dagis! Va helt säker på att det va onsdag o att han va ledig! Blääääää!!

Igår kväll hämtade jag iaf hem Edith o Diablo... Hon ska tillbaka o kollas igen om ca 20 dagar... Diablo har blivit nästan kol-svart på hela kroppen, bara benen kvar nu! .....O detta bara på 5 dagar! Han e riktigt, riktigt läcker!!!!

När jag kommit hem från Säffle red jag ut på Gamson i mörkret tillsammans med Bonzo.... Va tillbaka i stallet runt 22.20 o det va bäck-svart ute! Men ridturen gick så bra så, underbara häst!

Hoppas innerligen att jag mår bättre ikväll för jag måste rida!!!! Han fick ju långvila fred - sönd denna helgen pga av alla måsten! O på lördag ska vi ju upp till Värmland på terrängträning!


Nej, nu dör min kropp lite! Vi hörs!


Sämsta App!!!

Jaa-aa..... Blir så jäkla trött när det inte funkar som det ska! Är givetvis lika missnöjd, som alla andra med den förbannade blogg-appen!! Funkar typ varannan gång o jag har nog tagit bort den o installerat på nytt ett tio-tal gånger!!! Grrrrr!!


Igår va jag, Mikael, barnen o svärmor på TusenFryd!! Otroligt lyckad dag! Barnen hade jättekul, båda 2! :) Bara Mikael som e en jäkla mes o inte vågar åka något med lite action o drag i!! Blir så trött.......

Min fin-fina pärla Edith e färdig i redo att åka hem sen igår kväll!! Är hon inte makalös så säg!!!!!!! Hon kollades på torsdags morgon, seminerades fredag morgon, kollades söndag kväll o konstaterades då att hon va färdig o redo för hemfärd!! Herregud, DEN hästen alltså!!!!

Stina e på en liten smekmånad oxå!! Hehe! Hon står hos Nordsvenska hingsten Vimmel sedan i fredags o har blivit betäckt både i fredags o i söndags! Hehe! Hon ska stå kvar tills tisdag så får vi se om hon tillåter då med.......

Jaaa,, vi e ju verkligen familjen impulsiv! Men vi har ju aldrig tråkigt! Haha! När Mikael beslutade sej för att köra iväg Stina i fredags va vi ju tvungna att hämta hem lilla Tequila innan så Gamson fick sällskap! Så snart e alla våra fina pållar samlade igen!!!! :) Tequila är en riktig liten kopia av Gams, i dagsläget ca 140cm hög...
Sååå, ikväll åker jag till Säffle för 4e gången o hämtar hem mina hästar så får vi se när de ska tillbaka på dräktighetskoll....




Nej, nu ska jag bege mej mot Ed o handla lite innan jag o W hämtar Elliot på dagis....


Kramas!

Någon som vet om man kan göra radbryte i bloggappen? Drygt för läsare att bara läsa ett stort jäkla stycke text som inte har något som helst gemensamt?!

Jag trycker på "retur"-knappen o texten ser bra ut just nu, men inte när det publiceras.... Blir så trött på't!!!!

Jag i Wille har iaf vart en sväng till Säffle o lämnat Edith o spöket! Inga problem som vanligt... I måndags sprutade vi henne intravenöst med något som skulle få henne i brunst igen så vi får väl se hur det ser ut imorgon....

William e vaken än för han sov ju en del i bilen förut... Han härjar runt här o ett tu tre klättrar han upp i soffan, kramas med riktigt "gos-ljud", sen klättrar han ner o härjar igen! Underbara unge!!!!

O jag skulle egentligen ut o rida Gams, men nu blir det ju för sent! Älskling e fortfarande ute o städar upp på gården! Ser ut som ett mindre bombnedslag efter all hökörning.... Hehe! Får rida imorgon kväll efter första kalaset...



Nej, ska försöka göra nått vettigt nu, vi hörs! ;)


IPhone 4S & BloggApp!

Jaaa-aa.... Nu har ju även jag blivit modern o skaffat Touch-telefon! Haha! Vi får hoppas jag blir betydlig bättre på att uppdatera... Nu, det senaste har varken tiden, orken eller lusten funnits till att blogga! Men nu har Elliot börjat dagis efter sommaruppehåll o Mikael har börjat jobba efter semestern.... Jag o William e hemma o försöker roa oss så gott det går! ;) Elliot e fortfarande superduktig o e helt blöjfri på dagarna.... Han har fortfarande blöja på nätterna.... Men han väcker mej en gång mitt i natten o kissar på pottan, så han e ju nästan alltid torr ändå.... :) Mammas stora, duktiga kille! Det har då funkat helt klockrent på dagis oxå, de berömde honom jättemycket, så jag e jättestolt!!! :D William blir modigare o modigare! Han tar mer o mer egna initiativ att gå själv! Han går nu mellan 2-6 steg själv nu... Om 2 dagar fyller Lill-killen 1 år! Helt sjukt va tiden gått fort! Det kommer vara fullspäckat med kalas torsd-lörd här hemma! Btw, William har fått börja äta mjölkprodukter igen! Lycka! :D ---------------- Det har varit minst sagt fullt upp det senaste.... Älskling har slitit med allt hö, vi har besökt Borås Djurpark, kommer slänga in massa bilder härifrån någon dag! :) Jag o älskling va på festivalen KAOS i Mellerud i lördags med mamma o Morgan.... Helt jäkla galet bra!!!! :D Underbara Iselin va barnvakt.... För-förra helgen va jag o Mikael barnfria o iväg på middag i Göteborg med ett gäng ifrån Riksförbundet för Leversjuka.... Verkligen Supertrevligt! Sen va jag, Mikael o Therese ute o gjorde Göteborg osäkert! Haha! Galet kul! :D Nej, nu måste jag förbereda vår avancerade middag för idag.... Makaroner o korv! Haha, första gången jag gör det till hela familjen tror jag! Haha! Jag e nämligen inte förtjust i den rätten! Haha! Därför tänkte jag göra det lite godare med nån sås till makaronerna! Hehe! Men som sagt, vi hörs nog helt säkert snart igen! :D


RSS 2.0