Söndagens äventyr!

Morgon.
Hektisk morgon med släppa ut hästar, stallfix, frukost, morgonbestyr för alla barn inkl Ninja. Morfar kom o hämtade killarna vid 10 för att åka på kalas hos kusinen Elias som fyller 8 år.
Sedan var det dags o ta in hästar igen för o fixa iordning Viper, min hjälpreda Josefin kom också och hjälpte till.
Ninja åkte också med på löshoppning medans Kelly fick lägga sig i vagnen o ta sin förmiddagslur. Farmor kom över till oss o höll koll på Lill-tösen!

Väl på plats i Rostock var Viper lugn o fin... Väldigt avspänd faktiskt till o med! Han hoppa väl och gjorde det han blev tillsagd att göra.. Hoppar med fin teknik, och vilja. Lättpåverkad kille som är positiv att jobba med. Avslutade med att vi höjde upp till 130 och det klippte han utan problem! :) Han har aldrig hoppat på den höjden så det var extra kul! Dock saknade han den sista lilla gnistan, det där lilla extra som han brukar visa, det rejäla avstampet, det ska smattra i backen som Anna sa....
Viper har börjat fälla ordentligt nu, dessutom är han fortfarande något svullen sedan kastreringen för knappt 2 veckor sedan, så jag tror det kan vara en kombo av det som gör att han upplevdes liiite powerlös... Han har ju trots allt blivit en Hen sedan sist... Haha!
Men som sagt, han hoppar fantastiskt och det är en fröjd o se honom! 

Anna tror att har Viper bara en bra dag så kan det faktiskt lukta lite hoppdiplom om grabben! Hur roligt hade inte det varit! Men man ska absolut inte ta ut någon seger i förskott nu... Men kul att han är så duktig o att kapaciteten finns där!

Sadeln fick också följa med till Rostock så efter hoppningen hoppa Therese upp o skritta, trava o galoppera lite på fyrkanten... Mycket välbehövligt!
Duktig häst och duktig pilot! 


Nu är det mysa framför nya Beck!
Hej Svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0