1 Juli

Imorse va Sandra iväg till seminstationen i Hova o kolla Edith... 31 dagars dräktighet konstaterat! :D Skönt! Rådgjorde med seminstationen i Säffle sist jag va där o de tyckte jag skulle kolla henne runt 25 dygn för att kunna seminera på nytt om hon kastat fostret... Nästa koll blir på 90 dagarsdygnet när hon kommit hem igen i höst.... :) Allt hade gått bra med lastningen oxå, skönt! Det tar sej, övning ger verkligen färdighet! :)

Tottis sover middag nu, men vaknar nog när som helst... 2 timmar har han sovit nu! :P Hehe!
Jag o Älskling va nyss ute o borstade på hästarna... Tog in dom i stallet för första gången med grisar inne... Stina brydde sej inte ett dugg! Hon tittade bara lite med stora ögon... Men verkade absolut inte tyckte det var läskigt! Edith hade nog inte ens velat gå in o när hon väl hade gått in hade hon flippat ut direkt! Vilket för mej, skulle varit en normal reaktion! Grisar är ju inte direkt en naturlighet för hästar att se och de luktar verkligen inte hallon precis! Haha! Tur Stina är så snäll o härdad o lär Tequila att inte bry sej om nått! :)

Har en häst-depp dag idag... Saknar Gamson o Edith.... Vill rida, vill hoppa!
Dumma mage som är i vägen! :P


Igår, 30/6, var det exakt 5 år sedan jag köpte Kalle.... Bezita sålde jag 3 dagar tidigare, den 27/6.... Hjälp vad tiden har gått.... Men samtidigt känns det som det va tusen år sedan! Men det beror nog mkt på att inte Kalle finns hos mej längre.... Känns som det var en hel evighet sedan jag såg honom.... :(
Imorgon, eller i övermorgon är det oxå 5 år sedan olyckan med Kalle.. Lyckat! Precis köpt en dyr tävlingshäst o så blir jag skadad o inte kan rida på över 5 veckor! Dessutom så skrämde han skiten ur mej! Inte så konstigt heller efter det som hände... Men vi tog oss igenom det, det var vi tvungna till... Vi tog oss igenom allt tillsammans!
Det var han o jag mot världen! .....Trodde jag!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Va hände ?

2011-07-01 @ 21:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0