!

Nu är passet hämtat o ägarbytet skickas in imorgon... :)

Har hunnit med en resa till polisen i Åmål också o hämtade ut våra pass... :)

Sen har jag ridit Edith också... Och mina ljumskar börjar verkligen känna av mitt flitiga barbacka-ridning.... Haha! Satan vilken träningsvärk jag har, i både ljumskar och ben! ;)

Jag o barnen har roat oss idag också, utan dagis...
Imorgon bär det av mot Grums o mamma, med båda grabbarna givetvis... :) Vi ska bl.a. till Bergvik o shoppa lite... :)


Vi hörs imorgon! :)


Hästpass!

Weeeeiii!
En stooor sten har ramlat ner från mina axlar.... Myran's pass och påskriven ägarbytes-lapp ligger nu på Konsum på Ed o väntar.... :)

Lycklig o lättad tjej!!! :)


Gladare idag....

Haha! ;) Men tröttare... ;)

Det första Mikael gjorde när han kom hem idag va o fixa in en rundbal med hösilage i hagen! Haha! ;) Check - ett problem, och även det jobbigaste, ur världen!

Dagen har flutit på rätt bra... Fikade nere hos Kerstin med barnen ett par timmar i förmiddags... Elliot har varit lite halvkass i magen så jag struntade i dagis för båda killarna idag...
Sen åkte vi hem o det gjordes lunch till dom... Sen va det dax för W o sova... I samma veva kom Mikael hem o fixade höbal o sen åkte han iväg o handlade.... Jag o Elliot va ute o grejade o fixade stallet... Efter drygt en timme vaknade W o vi åkte lite pulka innan vi gick in o började med middag!
Sen tog jag med en efterlängtad ridtur på Edith! <3 Hon hade nu stått i 4 dagar o jag rider ut barbacka o rider i alla gångarter som ingenting! Som jag sagt tidigare, hon e klockren min fina tjej! :)
Till helgen blir det en tur till ridhuset så får vi se hur hon verkar......


Helgen i korta drag då......

Jösses vilken helg! Bästa på länge! Haft huuuur kul som helst med underbara vänner!
På lördagen fick jag äntligen se efterlängtade Click and Cash... ;) och jag hade sånt flyt, eller rättare sagt ryttaren Niklas Arvidsson, så jag fick även se honom 2 ggr på söndagen! ;) Och på en fin 6:e plats i prisutdelningen i Grand Prixen! ;)
GP:n va faktiskt helt seriöst bland det svåraste jag sett... 25 starter från kvalet på lördagen hade gått vidare till denna klass!
Endast 2 va felfria i söndagens GP och det säger ju en hel del om svårighetsgraden.... 3 st med 4:a fel o sen började 8:a felarna.. Clicken va en av dom.... Men han hade en rätt bra tid så det va precis på håret att han fick vara med i winning rounden! (((Han rev första hindret i grunden! Haha! Sån jävla otur! Sen rev han även ett annat "obetydligt" hinder... Alla de svåra linjer och kombinationer fixade han gallant! :)))) i WR fick han ett pet då han inte räckte över en Maxad oxer i utsprånget från en kombination med snäv sväng före.... Så han landade på totalt 12 fel...och en 6:e plats!
Jag gillade verkligen det jag såg trots peten....
Han o Vilma blir nog en klockren match! :)
Jag har äntligen bestämt mej! <3

På lördag kvällen kom även Sandra till Borås o det va dax för Grand Prix Middag! ;) Jag tror helt seriöst bara det var jag, Isabell o Sandra där som inte va ryttare/respektive! ;) Hahaha! .....att vi inte dog! ;) Helt sjukt faktiskt.... Trodde det skulle komma massor med folk men vi var kanske totalt max 50 pers...? Haha! Torrt va det där, jätteäcklig mat... Men underhållningen i form av 2 st stand-up-komiker va galet kul! Länge sedan jag skrattade så mkt! ;) Haha!

När underhållningen va slut drog vi en våning ner till Nattklubben på Grand Hotell.... Mkt roligare där än bland torra o tråkiga kändis-ryttare! ;) Haha! ;)
Hade iaf en jäkligt bra och rolig kväll/natt! Halv 4 kom vi i säng....
Sen upp 9 o drog iväg till Tävlingarna igen.... Och vi mådde nog som vi förtjäna allihopa! ;) Haha!
Söndag kväll styrde jag bilen mot Bastorp igen... :)


Nu fick ni en utförlig update om helgen iaf... Hoppas ni är nöjda! ;)


Tom rubrik!

Jag orkar helt seriöst inte blogga!

Mikael åkte iväg på nån jakt-grej igår så jag e nu ensam med båda barnen, skola & dagis... 5 hästar som inte har rundbal ute för traktorn fick punka, så jag måste fylla en jävla massa ikea-påsar med löshö o ge ute 3 ggr om dagen, vatten som ska fyllas ute 3 ggr om dagen, stall som ska fixas, inga barn ute utan att jag har stenhård koll för en traktor står ute på 3 hjul, 4.....ja ni läste rätt... 4 hundar som ska tas om hand! Mikael köpte en till hund i söndags! O denna "underbara" varelse får jag inte tag på i hundgården så det tog 15 min o få tag på honom igår o idag 30 min....
....och så får vi inte glömma de 4 getterna...varav 1 va på rymmen igår....samtidigt som strömmen gick i källaren....

Jag är matt! Det här vill jag inte återuppleva! Imorgon kommer han hem tack o lov! Jag är bara jävligt irriterad på allt nu o blogga står inte högt på prio-listan!
Så så är det och så blir det! Återkommer när jag får tid att sitta ner....

Nu har jag klagar klart! Tack för mej!


!

Orkar inte, vill inte!
Kompenserar för dålig update imorgon!


Bästa helgen på länge iaf! <3


Myris! <3


Borås!

Glömde helt av att blogga igår... Minnet är bra, men jäkligt kort! ;)

De två dagarna har varit väldigt hektiska... Igår så va det BVC för W... Han vägde 11880 gram och va 85,5 lång... Följer sin kurva o utveckling exemplariskt! :) Han fick även första Twinrix-sprutan... (I o med att vi ska utomlands så rekommenderade läkaren att vi skulle ta den så han absolut inte ska få någon ytterligare sjukdom/påverkan på levern...)
På måndag ska vi tillbaka till BVC o ta den vanliga 18 månaders-sprutan...
Har hunnit med att göra klart inlämningsuppgiften i Vård o Omsorgsarbete 2 o skickade in den idag efter lite finjusteringar... ;)
Edith har jag ridit både idag o igår... Det nya för oss är nu att rida barbacka... ;) Så länge inte vi får göra något "vettigt" så tänker jag fortsätta utan sadeln... Gött o slippa den och tränar lite balans och benmuskler... ;) Edith verkar också trivas! :) Hon är otroligt skön att sitta på i både trav o galopp! :) Men påskinnspadd under är ett måste... Har man en fullblodsflicka med världens manke så är det ett inget att fundera på! :P

Igår va jag även hos frissan ja.... Klippte av 1 dm på det långa för o bli av med det slitna... Och sen tunnade vi ur det ännu mer... Inget avancerat... O sen köpte jag även lite silverschampoo.... :)



Så japp... Nu är jag äntligen på plats i Borås hos Isabell o Tobbe! Ätit tacos o godis... Gött! :D Tjatat hästar o sett lite på serier... Nu är det natten o kl ringer 7 imorgon... Kl 8 börjar tävlingarna! :)


Vi hörs imorgon! :)


Bra på tv:n!

Grey's o Scandal!
Älskar onsdagskvällar! :)

Wiiieee... Myris pass har nu kommit! Äntligen! :D Ska få det i helgen... Jag o förra ägaren ska mötas upp på Grand Prix:en.... Så slipper vi skicka det o masa... :)

Va ute på tur med Edith förut... Underbara, superpigga tjejen! :) underbart väder va det också! :)

Imorgon ska jag till frisören, hör o häpna! Haha! ;) Det e verkligen på tiden kan jag säga! ;)
Ska även hinna med o fixa stall och plugga klart.... Jag kommer knappast att hinna med o rida också....
Hmm.... Kanske gå upp när Mikael går upp så kan jag göra stallet o börja plugga lite innan barnen vaknar o ska till dagis kanske...? Mjo! Så får det nog bli!


En GET hade hoppar ut ur deras inhängnad när jag va ute o tog in hästarna! ;) haha.... Helt plötsligt stod det en get på "stallgången"! Haha!
Så länge varade den lyckan att de stannade på sin plats! ;) haha!


Nej... Nu ska jag ta en alldeles för sen kvällsmacka o fortsätta nörda mej i soffan!


Förvirrad....

Oj... Något som slog mej!!!
Vilma är ju dräktig! Haha!
....kanske bra o kolla upp info om dräktigt sto o Back On Track!
....och precis som jag befarade avråder dom att använda detta...! Men suck!
Frågan är om de avråder bara för att avsäga sig allt ansvar om det skulle hända något...pga att ingen forskning är gjord... Eller att det faktiskt kan vara farligt!

Hmm....
NÅGON SOM VET NÅGOT OM DETTA DILEMMAT?!
Får slänga iväg ett mail imorgon till BoT...


Back On Track!

Förhoppningsvis har jag inhandlat ett nättäcke från Back On Track till Vilma!
Ett välbehövligt inköp för att hon ska må så bra som möjligt, så länge som möjligt! Hon e ju lite konstigt stel på ett annorlunda sätt... Tror verkligen ett BoT täcke skulle göra susen för henne! :)


Idag har jag även skickat efter ett par nya stövlar/kängor/boots! :) Det va verkligen på tiden om man säger så... Haha! Mina stövlar jag har nu sjunger verkligen på sista versen o är konstant blöta för sulan håller på o lossna! Borde få dom inom 4 arbetsdagar... :)

Idag har det varit en dag med mkt pluggande! Imorgon blir det lite till... Ska försöka hinna med o rida Edith när barnen är på dagis också.... Annars är det inte så mkt som står på schemat!
På torsdag är tänkt nått liknande... BVC med Wille för 1,5års sprutan ska också hinnas med...
På eftermiddagen tänkte jag vi verkligen skulle få till att åka till Åmål o fixa pass så vi får det ur världen!


Nej... Nu blir det dusch o natten! Puss!


Snö-blask!

Usch... Äckligt väder! Kom knappt upp med bilen idag... Imorgon blir det helt säkert ännu värre...
Effektiviteten har varit på topp idag! ;) Haha! Har hunnit med att storstäda huset i några omgångar...

Om jag ska vara helt ärlig så har det varit en jäkligt tråkig dag... Haha! Inget speciellt som hänt....

Kan ju säga att idag va det andra gången som Wille inte blev helt förstörd när jag lämna honom på dagis... Första gången va i torsdags... Och idag va första gången han bara traska rakt in bland barnen o försvann, helt frivilligt! Det tar sej! ;)


Nej! Vi hörs imorgon....en lika tråkig dag då skulle jag tro.... Haha!


Sunday!

Kom in från stallet för en liten stund sen o tittar nu på Johan Falk!
Idag har det inte hänt speciellt mkt oväntat...
Varit o badat i Åmål...
William va på superhumör!!!! Han ville bara ägna sej åt 2 övningar under hela passet... Åka på mage i rutschkanan, rakt ner i vattnet.... Eller stå o hålla i sej i räcket på kanten o sen luta sej bakåt o falla handlöst bakåt, rakt ner i vattnet... Och här kommer han djupt alltså! Haha! Men han flyter upp igen lika fort! Goa unge!!!! <3
Helt tokig va han efter dessa moment o ville göra dom om, och om, och om igen! ;)


Nej.... Vi hörs imorgon!


Latis...

Nu börjar jag bli lat... Usch va jobbigt o blogga! ;) Haha!

Gårdagen då... UL:et gick bra... De tyckte det såg likadant ut som sist! Skönt! Han fick mkt beröm för de tyckte han va en sån fin kille! :) Hans stora mage, som vi tycker, skulle vi då inte bekymra oss över! Det är inget konstigt att det är det... Och hon tyckte inte ens den va så stor med tanke på vad han har varit med om....
Sen fick jag även helt annan info av läkaren där jämfört med läkaren på NÄL..... Williams levervärden kan visst vara lite förhöjda resten av hans liv... De behöver inte alls stiga successivt för att levern hela tiden tar stryk av det....
Och hon tyckte att hans prognos såg riktigt bra ut.... :) Hon kunde ju givetvis inte garantera något men hon tyckte att han hade mått så bra i kroppen hittills så det borde fortsätta i denna takt i framtiden... :)
Glädjebesked kan man lugnt kalla det... :)
Sen vet jag att jag hela tiden måste ha ordet "levertransplantation" med i tankarna... Men ändå fruktansvärt skönt o höra "vår absolut högsta" läkare säga något sådan! :)
11,8 kg o 84,5 cm är vår kille nu o hon va även mer än nöjd med dessa siffror o hans kurva! :)

Har ridit Edith-Fröken idag... Lika fantastisk som alltid! Hennes psyke impar på mej varje ridtur! :) Sen om hon är fräsch eller inte orkar jag inte tänka så mkt på faktiskt.... Det är veterinärens bekymmer,,, mer tid! Joooomenvisst! Jag ger henne månaden ut med lugn igångsättning... Sen åker jag till ridhuset med massa ögon o synar henne från topp till tå!
....och ringer ATG på nytt!

Mamma har varit här en liten stund idag.... Så tråkigt att hon bor så långt bort!!! :(


Nej... Nu får det vara nog med update för idag! ;)



Längtar tills nästa helg!!!!! :D


Orkar.inte.mer!

Ögonen går i kors, bokstavligen!
Nu blir det snabb-dusch sen natten för hela slanten!

Wille fick A-stämpel i rumpan! :) Gick mkt bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppas på!
Förklarar mer imorgon... :)

Najti!!!!!


Över 12...

Men bara lite... ;)
Har varit duktig o pluggat så det är därför min tidsplan sprack! ;) Har skickat in veckans båda inlämningar nu! :)

Nu tänkte jag springa ut i stallet o fixa o allt där... Om jag hinner hade jag även tänkt o skritta Edith en tur! :)
Igår va jag o Josefin ute o skrittade ju... :) Josefin tog Edith och jag red Vilma för första gången... Hon har nog inte blivit riden på säkert 2-3 år eller nått sånt! ;) ....red barbacka och med ett snällt gummibett...!
Hon va så himla positiv! Gick på som en ångvält och med öron spetsade rakt fram hela ridturen! Man märkte på hela henne att hon tyckte det va underbart!!! :) Superpigg dessutom så hon började småtrava några gånger! :) Sicken fin tjej jag har!!! :)

Nu på förmiddagen har jag även varit på Mikaels jobb o kopierat en massa papper från veterinärer o skit... Håller på med skadeanmälan på Edith så jag kan få lite ersättning... ;) Har ju räkningar från både distrikten o ATG...

Förövrigt så är det ju Alla hjärtans dag i dag, sicken skit! ;) Haha! ;)
Jag o älskling ska då ägna eftermiddagen till o pressa hö... Pappa/morfar och Kerstin(?) kommer hit o passar barnen så länge!

Ha en kanonbra dag! Det ska då jag försöka med! :)


Orkeslös?!

Yapp!
Orkar inte uppdatera er idag!
Lovar att fixa ett inlägg innan kl. 12 imorgon istället! :) Håll utkik!


Natt igen...?

Ständigt denna klockan som går på tok alldeles för fort på kvällen....

Veckans lektioner är nu slut... Nu gäller eget arbete! Har suttit med en studieenhet i Vård o Omsorgsarbete 2 hela eftermiddagen nu så den är klar! Gött! Ska skicka in den imorgon tänkte jag... Sen har jag en uppgift i Psykiatrin som inte är helt klar heller som också ska skickas in...
Fick svar från CSN idag också, beviljas!!!! Gött!!!

Imorgon är det en hel del häst som står på schemat... Ska rida med Josefin a'la deluxe... Både här hemma o i Håbol.. :) Kul o peppa varandra lite för omväxlingsskull....! :)

William har då varit feberfri både igår em och idag.... Han hade bara 38 igår när dagis ringde o nu har han 37,8... Ska ta tempen imorgon innan vi åker givetvis så får vi se vad den visar...
Han ligger precis på gränsen, men han är helt som vanlig och är på topp! :)

Läkarna från Gbg ringde idag också... Drottning Silvias Barn & Ungdomssjukhus, avd. 334 på fredag troligen...
UL kl. 10.30, fastande i 4 h innan UL:et, sen blodprover i skarven tills läkarbesök kl. 14!
Family-Trip!!! :) Händer ju inte allt för ofta! ;)


Nej... Nu e d dax för dejten med Mr. Blund!

Ps. Jag o Sandra kom fram till att jag gör ett litet försök att sälja Diablo när våren kommit... Lugnt o sansat... Om han inte blir såld under sommaren så skiter jag i det o behåller honom tills han blir dyr och duktig! ;) Min lille gangster! :)


Välkommen kväll o natt!

Trött som en hamster... Ska försöka orka mej in i duschen o sen sova...
Jobbigt o gå upp 6 för en gångs skull... ;) Haha! Men slapp mockning o fixa stallet på em... Lätt värt det... Ska bara orka komma upp den tiden också!
Är nog, som min kära sambo säger, världens morgontröttaste Zombie!

Många funderingar såhär på kvällskvisten... En ännu bättre grej kom jag på nu.... :)
Går i sälja-häst-tankar... Och funderar på Diablo... Sen kom jag på nu att jag kan ju sälja Vilmas bebis... Då har jag ju 6 månader på mej innan h*n ska avvänjas o kan flytta... Men det är fasen inte bara-bara o sälja... Verkar som att marknaden änna står still!
Edith ska ju säljas någon gång också, kanske.... Åh, mitt hjärta!!! <3 Men vi ska hinna med massor först... :) Kanske därför hon inte vill vara fräsch! ;) Haha!


Och Wille har feber! Härligt! Here We Go Again!


Nej, nu sover min hand! Fruktansvärt otrevligt! Vi hörs! Natti!


På vägen....

På väg hem från Åmål o badet!
Va hos Ida, Henrik o Ellen o drack kaffe efteråt... :)
Barnen va jätteduktiga på badet o tyckte det va lika roligt som alltid! :)

Innan vi åkte hemifrån va jag ute o skrittade Edith en liten sväng...
Får väl fortsätta med det nästa vecka också tänkte jag... O trava små-små korta stunder!
Men nu får hon stå månd o tisdag när jag går i skolan, kanske någon promenad bara om jag hinner innan det blir mörkt!
Jag vet seriöst inte hur mkt tid jag ska ge henne för att bli fräsch....? Om hon är ofräsch om en vecka kanske jag ska ringa upp till ATG i Karlstad o rådgöra lite med dom....
Jag är jävligt trött på detta nu... Vill bara komma igång med henne o börja hoppa! Vi ska ju göra premiär på tävlingsbanorna i sommar!!!!

Åh, som jag längtar tills näst-nästa helg! Då blir det Borås för hela slaten! Gina Tricot Grand Prix.....och superfina ekipage, tillsammans med underbara vänner!

Nej, nu får jag titta på vägen så jag inte spyr! ;) Haha! (Älskling kör om ni inte fattar det....)


Vänster bak!

....vänster bak, inte det högra....! ;)
(Höger bak e det benet som såret är på.... Som förövrigt har läkt jättefint!)


Baaaaad update!

Dålig uppdatering! Sry!

Har varit nere hos grannarna o kollat på QX...

Varit ute på skritt-tur med finaste Edith förut.... Duktigast som alltid! Finaste tjejen! ....dock tror vi fortfarande att hennes "kortare-steglängd" håller i sig i höger bak... :/

Tiden får utvisa.....


•••

G
O
D

N
A
T
T
!

<3


Fråga Olle...

Tittar på Fråga Olle-dokumentären lite halvt... Haha, inte klokt va det finns för folk där ute alltså... ;) Haha!

Precis som jag trodde va Edith super-duper pigg! :) haha! ;) Men lika duktig som vanligt... :) Imorgon blir det troligen dubbel-ridtur... Både här hemma tillsammans med Josefin och uppe i Håbol på hennes pållar... :)


Nej, nu blir det dusch o sen nattis....


Hoppla!

.....hoppa i mina underbara fleecefodrade softshell ridbyxor och resten av ridutstyrsel och vidare ut mot stallet...
Hmm..... Ska jag rida eller fixa stallet först? Dagens dilemma.... ;)

Jag vet någon som börjar på E.... som kommet vara piggare än piggast iaf!


Pucko?!

Hahaha...
Måste bara berätta om Elliot förut....

Han är i en period o säger väldigt mkt dumma ord...
Pucko är ett ord han använder flitigt....
När detta började så sa jag till honom att man får inte säga så... (Vilket jag alltid säger när det är ett fult ord...)
Men han fortsatte..... Köpte då chokladmjölk, pucko! ....och sa att detta är Pucko, inget annat! Om man säger det till något annat är det fult ord....typ!
....vilket har hjälpt.... Ehhh...sådär! ;)

Sen va jag o Elliot o handla förut... Och så ser han pucko i kyldisken o han säger: Mamma, pucko...!! Aaa, det är Pucko, chokladmjölk, säger jag... Sen mumlar han... : det är "jävla unge"... Haha! Kvinnan bredvid oss kunde inte hålla sej för skratt kan jag säga! ;) Haha! ....
Han trodde alltså att pucko hette fler "fula ord" som han inte får använda... Haha! Svårt o förklara hans tankesätt, men hoppas ni fattar... Haha! Jag höll också på o dö av pinsamhet kan jag säga... ;) Fick ju försöka förklara detta för kvinnan lite snabbt också, på ett smidigt sätt... Hon tyckte bara det var roligt som tur va... ;) Haha!

Underbara barn! ;)



-------
Anonym... Japp, det blir det nog någon gång o framtiden! :) Hon är två....


Blir så trött...

Jävla fan...
Försökt o ladda upp en liten jävla bild här på bloggen hela kvällen nu... O det funkar fan inte!!!! Blir så jävla trött!

:@


Måndag....

...och statistiken stiger igen! ;)

En intensiv dag i skolan... Fick fasen skriv-kramp i hela armen! ;) Haha! Kändes bra på provet, dock hade jag ju bara pluggat på 1 av totalt 7 frågor som kom med på provet... Suck! Tur vi hade diskuterat typ allt annat på lektionerna under de senaste veckorna o att jag skummade igenom mina gamla anteckningar lite snabbt igår kväll....

Efter skolan hämtades barnen som vanligt o vi åkte hem o gjorde lasagnette! Gött! :) Sen mys i soffan ett par timmar innan det va dax för lite kvällsmat... Kl. 19 åkte barnen i säng... Wille va väldigt kinkig under kvällen... Han hade inte sovit på dagis idag så det blev ingen sömn för honom under dagen... Hmm....
.....och han är sååå ledsen när han lämnas på dagis! Gör såå ont i mej!!! :( Usch! När jag skulle hämta honom idag såg han mej genom fönstret o sken upp som en sol o blev helt exalterad! Dock trodde han väl jag skulle gå in igenom fönstret eller nått... Hela hans ansiktsuttryck ändrades o han trodde jag försvann.... Och när jag kom in genom dörren hörde jag W hade en hysteriskt gråt-attack o trodde väl jag skulle försvinna för all framtid typ.... Han va verkligen helt förstörd stackarn... Usch! Nöjd att få komma upp i mammas famn kan jag lova...!
Sen när vi hämtade Elliot däremot ville han stanna kvar där... Han ville inte alls med hem frivilligt... Suck! Önskar av hela mitt hjärta att han kan få en plats där inom snar framtid! Hade gjort gott i mamma-hjärtat.... Mina fina, fina killar! <3

Efter barnen lagts har vi varit ute 2 timmar o fixat stallet, kört vatten och älskling körde ut en ny rundbal till hagen... Sen har jag klottrat fin-fint på whiteboarden i stallet... ;) Haha! ;)
Myris fick, som alltid, följa med in i stallet o äta sitt kraftfoder...
Vildhästen kan ju numera gå lös in till stallet och ställa sej inne hos mej i rätt spilta, helt frivilligt! Haha!! ;) Tänk om någon sagt det för typ 3 veckor sedan, då hade jag aldrig trott på det... Haha! ;)


Nej... Nu blir det dusch o sen natten!

Puss på er pinglor! <3


Plugg-häst!

När jag va liten hade jag superminne inför prov... Tjopp-tjopp så kunde jag allt som rinnande vatten...
NU.... Jag tragglar, och tragglar o det försvinner lika fort som jag säger meningarna högt för mig själv... Herregud! Ålderstecken eller?!?

Prov liksom... Det e egentligen helt jävla värdelöst! Du pluggar ju egentligen bara för att kunna det just NU! På sikt tror jag diskussioner, muntliga redovisningar och inlämningsuppgifter ger bäst resultat...

Åhhhh.... Nu får jag fortsätta lite till med mitt tragglande.... Suck!


Badhuset!

Påväg hem från badet i Åmål... Man blir så seg av att bada! Haha!
Badandet gick iaf bra! Barnen e nöjda! :)

När vi kommer hem ska jag stänga in mej i sovrummet o plugga till jag inte orkar mer... Haha! ;) Har prov i Psykiatri imorgon... Blä!


Som jag misstänkte...

På helgen sjunker statistiken på bloggen...
Kan då, men gott samvete, bli lite sämre på att blogga! ;) Haha!

Har inte något vettigt alls att dela med mej av... ;) haha!


Night!

God natt, Sleep tight! <3


RSS 2.0