Bloggen ja....

Herregud! Hann inte riktigt komma igång med bloggandet så jag hade den med mej i minnet... Har totalt glömt bort den! Haha! Lyckat! ;)

Helgen va underbar! Så kul o träffa älskade Sandra också! :)

Sen har jag typ bara varit i skolan, gymmat o haft lite kalas för mig för närmaste släkten... :)

Imorgon blir det en kul dag...! :) Först ridhuset med bästa Helena, sen baka med bästa Anna o sen kvällsjobb på Solbacken! :)

Lördagen blir det löshoppning i Åmål med Myran! Spännande!!! :D
På söndag ska jag o Helena iväg på kuligheter troligtvis... I drygt 100 mil ska vi stå ut med varandra! ;) Haha! 


Vi hörs imorgon! Pusss


Svinkallt!

Precis hemkommen från de värmländska skogarna... Barnen är lämnade i Grums o vi har haft lite kalas för Morgan, och mej... ;) Åt supergod smörgåstårta o marsipantårta! :)
Fick ett jättefint armband, Pandora, av mamma o Morgan! :)

Sitter nu i soffan med en välförtjänt Miller som avslutning på dagen... Inomhus är det 15 grader o pannan står i knappt 40 grader! Härligt, härligt! Väntar på varmvattnet som säkerligen inte finns på en timme! Underbara lant-liv!

Hoppas på en fantastisk helg med min älskade.... :) Så imorgon är det inte säkert det blir något bloggande!

Hoppas ni får en underbar helg ni med! Puss!

Virrpanna nr 1

Herregud säger jag bara!
Det va igår kväll jag skulle jobba, och dagpass idag.... Finner inga ord! Mina första, riktiga dagar på jobbet och jag sumpar det totalt! Va helt säker på att det va kväll idag o dag imorgon! Sicken jävla pannkaka! Suck!!!! Men tack o lov fick jag en korttur ikväll iaf... Jobbade 17-20.30... Bättre än inget iaf! Så jävla arg på mej själv, totalt jävla pantad rent ut sagt! Usch!

Så dagen hemma blev längre än jag trodde idag... Pluggade klart i Medicin 2, sen ägnade jag några timmar till o ta bort all stängseltråd på ett av sommarhagarna... Så nu kan älgarna springa bäst fan de vill! ;) De är experter på o förstöra hagarna....

Nu ikväll när Mikael tog in hästarna själv så hade han kunnat ta Vilma utan att Viper följde med efter som en svans.... Haha! Duktig pålle.....! Det tar sej! :) (....duktig man också!)


Sååå.... Imorgon blir det hemma dag med mina killar... Packa inför en spännande helg o kanske får vi tid till att slå ner lite stolp i vinterhagen där det fattas..... Måste få klart den typ förra veckan, innan det fryser för djupt i backen.... :) Halleluja!


Näe.... Nu blir det dusch sen sova!

Mitt i veckan!

Varit en seg dag idag... Varit hemma o pluggat... Sen hämtade jag Wille på dagis o vi åkte till BVC o han fick sista Twinrix-sprutan... Sen åkte vi hem till Anna o Emil... Elliot hade åkt med dom hem från dagis så vi åt lite lunch-aktigt, fikade o hade allmänt mysigt... Som vanligt! :)

Sen har jag inte gjort så mkt mer än fixa stallet o tagit in hästar... Har jag sagt att Viper numera är ute om nätterna med de andra.....? Och att Vilma, Myran o Diablo är inne... Han har varit jätteduktig! :) De första dagarna har han fått följa med ner till stallet o vänt där o gått tillbaka... Men de senaste kvällarna har det räckt att Mikael bara hållt honom i hagen när jag gått ner med Vilma.. Duktiga killen! Inga gnäggningar alls vid delningen heller! :)
Hoppas det sista i avvänjningen går lika bra också... Hehe! Tyvärr så tror jag dock inte det... Meeeen, den som lever får se.... ;)


Imorgon blir det plugga sen joooobba kväll på Solbacken för första gången... Det kan bli spännande! ;)

Soooova

It's time to sleep....

Varit en bra dag med skola, familjen o hästarna....
Ätit god mat o haft ute-aktiviteter hela familjen i form av att fixa stallet, flytta upp en andra vattentunnan o fyllt upp en jäkla massa vatten, kört ut en hösilagebal o sedan mys framför tv:n på kvällen... 


Nu checkar jag ut...
Imorgon är det plugga för hela slanten när barnen är på dagis....


Gym

Halloooo!

Har vart i skolan o haft Akutsjukvård på fm... Sen bar det iväg till gymmet hos Polisen o tränade... Känner mej grymt duktig faktiskt! ;) Haha! 

Efteråt hämtade jag barnen på dagis o vi drog till Bälnäs Ateljé och tog Dagiskort på barnen... Wille va sjuk när hans avdelning tog o Elliot vägra va med efter att syskonkorten hade tagits... Så idag fick dom en ny chans! Charmören Wille agerade som en riktig modell o klättra upp på pallen o poserade lite blygt, men oerhört charmig! ;) Haha! Elliot ville inte vara med alls, han va lite blyg o spelade pajas! Haha! Men det jag såg av resultatet blev kanoners! Mamma's fina killar! :)

Imorgon blir det skolan igen, en fm med Medicin 2... HEJJA!



Kollar på Paradise Hotel.... Herregud säger jag bara! Sicka jävla nötter!! Blir ju fasen mörkrädd! ;)



Zzzzzöndag!

Natten har gått fin-fint! :) Kl. 3 fick vi lite sysselsättning... Så det va gott o få nått o göra o inte bara sitta rätt upp o ner o vänta! ;)

Igår tog jag o Myran oss en tur ut i skogen o tömkörde... Har inte gjort det på över 2 veckor... Men hon va superduktig o va med på noterna med en gång! :)

Glömde skriva igår att Zenta, Mikaels drever, fick valpar förrförra tisdagen.... 4 st o hur söta som helst... :) Goingar! :)

Idag händer det nog inte så mycket mer än o fixa stallet o fortsätta sega runt... Man är så trött efter en 12-timmars natt när det bara blir någon gång ibland... 


Nej! Ha en bra söndag folket! :)

Tjabba, Tjena, Hallå!

Näe, men hallå där! ;)
Hänt rätt mkt det senaste men har inte haft någon lust att blogga över huvudtaget, men helt plötsligt återfick jag lusten.... Bäst att ta tillfälle i akt tror jag! :) Haha!


Diablo är nu förhoppningsvis såld.... Det har han visserligen varit i typ 4 veckor... Men vi har väntat på att han ska bli kastrerad.... Och i tisdags for vi till Skara Djursjukhus o nu väntar vi bara på att det ska läka ihop fint innan Lill-killen flyttar.... Han har haft liiite förhöjd temp i 2 dagar, men det ligger mellan 38-38,5... Stackarn har så ont, särskilt på morgonen när han stått inne hela natten... Att ge honom Metacam i munnen är då inte det lättare! Haha, herregud! Det gäller o överlista honom snabbt och ta en lilla chansen man får....
Så snart är det bara Vilma, Viper o Myran kvar, av mina pållar...

När vi ändå va iväg på tur i tisdags så passade vi, jag o Helena, på o förvekligade en liten dröm... Nämligen att köpa en Bates-sadel till mej... Åh, I'm in lööööv!!! Den va så billig så kunde inte låta bli, dessutom är det ju utbytbara koppjärn i den så den kan ju ändas helt efter när Myran växer o ändrar sig! Varför köper inte alla sadlar med Koppjärn egentligen??
Inridningen av Myran har ju varit lite problematiskt eftersom att jag bara har svängda sadlar o Myran har en rak rygg... Alla åker fram o snurrar runt... Men nu ska det allt bli ordning på häst-kräket! Hon är då klockren i longering o tömkörning... ;) Förra veckan va vi i ridhuset o longera! Hon va superduktig, fick en sån fin känsla av tillit från hennes sida! :)


Har skaffat mej lite mer extrajobb också.... :) Är nu även timanställd på Solbacken och Långed hemtjänst, och i Bäckefors såklart... :)
Sen har jag även börjat extraknäcka som lärare på Karlstads Praktiska! Hur spännande som helst! :) Skulle egentligen jobbat där igår men vågade inte åka hemifrån i ett dygn i o med nykastrerade Diablo...
Ikväll är det på med uniformen o dra till Åmål för o jobba natt... :) Hoppas på att någon är ute o nattsuddar iaf, natten blir så lång annars... ;)

Jag o min vaktkonstapel-kollega har börjat gymma hos polisen på måndagar efter skolan... Känns förjävla duktigt o ambitiöst! :) På måndag är det 4:e gången vi kör! :)


Nästa helg fyller jag 25 och på tisdag är det min o Mikaels 5-års dag... Så vi har bokat en hotellnatt i Göteborg lörd-sönd... Har även bokat en överraskning åt oss... :) Ska bli såå kul! :)



Nej! Vi får se när nästa gång med lust att skriva kommer... ;) Kanske förhoppningsvis senare ikväll, eller imorgon... :)

Puss!


RSS 2.0