Ny Blogg!

Härmed lämnar jag Backgammon.blogg.se bakom mig...

nouw.com/ragneheim

.



Nybadad Lill-skit! <3

- - -

Projekt förnyelse pågår.....
Stay tuned!




Förvirrad!

Skrev jag inte sist att gårdagens löshoppning var sista innan genrepet? Haha! Det är ju ETT tillfälle till... Haha! Var bara tvungen o nämna det... 20 mars är sista gången i Rostock!

Är så sugen på o hoppa med Valle också, men prio 1 är Viper nu så vi får hoppas det kan ordnas mer tillfällen i Ed snart så lillebror också får hoppa! :) 2 ggr har han fått vara med o öva, det behöver vi verkligen.... Han började komma in i det sist gång och hoppade på bra och fick flyt... :) Men som sagt, övning ger färdighet! :)

Jag, William, Kelly o Ninja har varit hos grannen Kerstin o hennes lilla Ronja o druckit kaffe o tjötat... Ronja är 3 v gammal och helt pytteliten, har Kelly verkligen varit så liten?! 

Nej, nu blir det att börja med middagen, spagetti o köttfärssås blir det här! Ska även göra lite till Kelly, får se om jag kommer ihåg hur jag gjorde sist... Typ 4 år sedan jag fixa bebis-köttfärssås! Haha! Önska mig lycka till!

Här ligger iaf tjejerna o göttar sig....






Söndagens äventyr!

Morgon.
Hektisk morgon med släppa ut hästar, stallfix, frukost, morgonbestyr för alla barn inkl Ninja. Morfar kom o hämtade killarna vid 10 för att åka på kalas hos kusinen Elias som fyller 8 år.
Sedan var det dags o ta in hästar igen för o fixa iordning Viper, min hjälpreda Josefin kom också och hjälpte till.
Ninja åkte också med på löshoppning medans Kelly fick lägga sig i vagnen o ta sin förmiddagslur. Farmor kom över till oss o höll koll på Lill-tösen!

Väl på plats i Rostock var Viper lugn o fin... Väldigt avspänd faktiskt till o med! Han hoppa väl och gjorde det han blev tillsagd att göra.. Hoppar med fin teknik, och vilja. Lättpåverkad kille som är positiv att jobba med. Avslutade med att vi höjde upp till 130 och det klippte han utan problem! :) Han har aldrig hoppat på den höjden så det var extra kul! Dock saknade han den sista lilla gnistan, det där lilla extra som han brukar visa, det rejäla avstampet, det ska smattra i backen som Anna sa....
Viper har börjat fälla ordentligt nu, dessutom är han fortfarande något svullen sedan kastreringen för knappt 2 veckor sedan, så jag tror det kan vara en kombo av det som gör att han upplevdes liiite powerlös... Han har ju trots allt blivit en Hen sedan sist... Haha!
Men som sagt, han hoppar fantastiskt och det är en fröjd o se honom! 

Anna tror att har Viper bara en bra dag så kan det faktiskt lukta lite hoppdiplom om grabben! Hur roligt hade inte det varit! Men man ska absolut inte ta ut någon seger i förskott nu... Men kul att han är så duktig o att kapaciteten finns där!

Sadeln fick också följa med till Rostock så efter hoppningen hoppa Therese upp o skritta, trava o galoppera lite på fyrkanten... Mycket välbehövligt!
Duktig häst och duktig pilot! 


Nu är det mysa framför nya Beck!
Hej Svejs!

Väcka liv i den döda bloggen?!

Ja!
Jag har spontant nu beslutat att väcka liv i den döda bloggen... Satt precis o funderade och jag kom fram till att jag bloggade både när E och W var små.... Och har inte skrivit ett inlägg sedan vår älskade dotter Kelly kom till världen! 
Så därför ska jag nu göra ett tappert försök att skriva av mig lite ibland... Det kommer, som alltid, bli mkt häst....men också väldigt mkt hund, eftersom att familjen även utökat sig med en liten RR valp.... Ninja! Så förhoppningsvis kommer vi åka på utställningar med denna fina tjej i framtiden! :)
Hon är världens mystjej och favoritplatsen är under täcket i vår säng, Hallelujha! Haha! Men hon har ett jäkla humör och är allt annat än vad Jag är vad vid när det gäller hundar! 

Vad gäller vår dotter Kelly så är hon helt fantastisk! Hon är så otroligt söt och är på strålande humör mest hela tiden! 6 månader har hon hunnit bli, helt galet... Och jag är övertygad om att det inte gick såhär fort med pojkarna! 
Elliot och William är underbara med lillasyster och hon avgudar dom! 
Hennes ögon tindrar när hon ser dom, eller ja... Hennes ögon nästintill glittrar när hon är på sitt charmiga humör! Helt otroligt, vilka ögon! 

-

Morgondagens inlägg kommer bestå av HÄST! Vi ska nämligen åka på löshoppning med Viper hos Anna W-K... Den sista hoppningen hon har hemma hos sig, sen är det genrep 1/5 o sen treårstest 28-29 maj... Spännande! Blir kanske någon i Ed däremellan, men inget i Rostock iaf!

Nu blir det mys med Älskling framför tv'n; Netflix o Annika Bengtzon!






RSS 2.0