Mys-killen häromdagen...




Lite väl mkt händer....

Hinner inte med liksom....
Jag vill inte skriva nått om det ännu heller...
Men jag heter numera Ångest i mellannamn... Men jag tog mej ur det.... Förhoppningsvis får jag en bättre Deal, utan ångest, bara fyllt med saknad.... 

Jag vet att det är ett klokt beslut och ibland måste man hålla hårt i sina drömmar.... Och inte låta allt gå för fort... Och det är precis vad jag tänker göra.... Nu får vi bara hålla tummen under morgondagen....
Tänker inte, vill inte, kan inte... Punkt.


Förövrigt red jag en ruskigt fin Lojz idag... Vår "fight" i torsdags o ledig dag igår kanske va bra för oss.... Usch vad jobbig hon va i torsdags... Riktigt vrång o gick emot skänkeln... Sånt är jag allergisk mot!
Hade tänkt tävla klubbhopp imorgon men mannen flydde fältet i morse o kommer hem imorgon em... 
Va ju iväg förra helgen med Lojz, till Strömstad... Vi behöver verkligen ut o träna på o tävla några ggr till innan vi beger oss ut i verkligheten! ;)
Kanske kan bli ridhus-trip imorgon med min nya hjälp-reda istället... :) 

Gnägg!






Pissed-off!

Trött, irriterad o deprimerad!
Jag blir så trött på't ibland alltså... Fy fan!

Kluven till tusen ang framtiden...
Önskar jag kunde trolla, eller ännu bättre.... Vinna på lotto/triss!

Kaffe!

Inga prov-svarer från igår ännu... Vi skulle höras av nästa vecka! 

Har jobbat, hovslagaren har varit här o verkat/skott hästar... Alla va superduktig! :) Härligt! 
Ridit ut på Lojz, som vanligt va hon ruskigt fin! :) Underbara häst! :)

Gick en vända med Viper på gårdsplanen... Först fatta han inte så mkt... Haha! När han väl fatta att han va ute blev han helt uppblåst, svansen rakt upp och dansade runt... Haha! Inne i boxen igen fick jag verkligen vara snabb med o stänga boxdörren! ;)


Morgondagen blir det jobb, hämta barn, laga middag o sen fixa stall o åka till ridhus med Lojz...


Hörs imorgon! Puss

En heldag på 334:an!











Fördelar.....

Fördelar med o följa min blogg.... :)
Ni får se mina fina bilder innan jag lägger upp dom på facebook! ;)
 
 
 
 
 
 
Håll nu tummen för Wille imorgon, vi ska till Drottning Silvias barnsjukhus..... <3

Dagen som varit....

Jag o barnen har varit i flera timmar o stänglat ny hage till Vilma o Lojzan... Gott för dom o bli av med ler-hagen de går i nu... Usch....

Vid 17-tiden va det dags i göra iordning Lojz för ridtur... Duktig pålle, som nästan alltid! :) Efteråt trimmade vi lite öronhår, hovskägg o snyggade, äntligen, till under hakan o ganaschen! ;) haha! .....Är du nöjd nu Helena? ;)

Sen fick get nr 2 killingar! Haha! :) Allt gick bra och det blev två små sötnosar.... :)
Tidigare i veckan fick vi ju vår första killing... :) Måndag kväll... Numera är han en riktig sprätt! ;) Supermysig liten kille! :)

Blev inringd på jobb hos polisen imorgon 8-15... Så det e bara o ställa klockan... :)

Ridcenter på Dal

Idag hade Elliot ridning igen.... Han har ju missat några gånger så istället för att rida igen så frågade vi om Wille kunde rida med någon gång istället... Så idag blev det dags! :)
Elliot skulle rida Humlan o fick vara med pappa o jag tog William som skulle rida på Kattic... 
Båda grabbarna var jätteduktiga och Elliot travade för andra gången... :) Lille Wille blev ledsen när de andra fick trava för han ville också... Så vi gjorde ett försök... Haha! Han skrattade så högt så det ekade nog i hela ridhuset... ;) Haha! Han tyckte det va superkul! Bäst gick det nog när Therese tog Kattic o ledde ledans han travade o jag höll i William! Haha! Va lite svårt o göra båda delar... Kattic är nämligen en rätt stor ponny, lär ju vara en C-ponny tycker jag...? Och lilla Wille höll på o skumpa av! Haha! :) Lycklig o duktig kille som dock började tröttna lite på slutet... :)
Elliot hade tydligen haft fullt fokus på vart jag o Wille höll hus så han hade inte varit lika fokuserad som sist tydligen... Men han va nöjd o hade haft kul.... Och det är ju huvudsaken! :) Och duktig va han också! :)


Jag har hunnit med o rida ut en sväng på Lojz också.... :) Hon hade nog lite träningsvärk från igår.... :)
Hoppade nämligen liten bana men lite linjer, kombination o titt-hinder med henne! Klockren va hon... Skötte sej exemplariskt för o vara en "knappt-inhoppad-5-åring".... :)



Morgondagen är det jobb i Bä-fors på fm.... Sen hämta barn o sen rida när Mikael kommer hem... Sen är det fredagsmys för hela slanten!
Jag är ledig i helgen... Helt otroligt! Känns inte alls bra!!! Haha! Usch!!

Natti natti folket!

Prioriteringar här i livet....

Somliga har det bra.....

Kan ju alltid hoppas på att Wille för en gångs skull ska kunna få ha en trygg försäkring.... Håller min tumme blå.... Och kanske får hålla den blå i ett år av "reservations-år" och därefter kunna slappna av... Dag 1 börjar idag, imorgon...? Nu återstår 364 dagar!
Är det någon i hela denna vida värld som vet allt om försäkringar o så....? Tror knappast det... Finns alltid något jävla finstilt som man missar....
Usch, spyr lite galla!

Wille's leverprover är nämligen på väg uppåt.... Inte bra alls... Frågan är om det är tillfälligt, sedan 1 månad tillbaka... :( Eller om detta är den lugnaste stund vi har på länge... :( 
Ibland sköljer det bara över en.... Jävligt frustrerande! 
Tack o lov är inte Wille påverkad i sitt allmäntillstånd!
Om knappt 1 vecka,
17 mars ska vi till GBG på rutin-koll igen med UL... Får se hur det ser ut då....

Läkaren uttryckte sej rätt bra till mej:
"Detta är inget akut tillstånd, men jag vill veta vart detta är påväg någonstans och hur hans lever faktiskt mår, eftersom att hans leverprover stiger.... Jag vill vara förberedd!"


Åh vad jag hade, som alla andra föräldrar till allvarligt sjukt barn, önskat VAD SOM HELST........! <3

Långtur på hästryggen!

Va ute på en härlig ridtur på Lojz efter jobbet...
Bestämde mej för att rida en lite längre tur i o med underbara vädret o ingen tidspress... I vanliga fall är jag inte ute längre än 45 min o hästen e knappt varm när vi ridit klart... ;)
Men idag red vi 1,4 mil! Haha! Medelhastighet på drygt 8km/h! ;) Haha! Värt att tänka på är att vi varvade vårt galopp/konditionsarbete med mkt skritt o trav.... Övade tempoväxlingar o krävde lite galoppombyte av henne vilket hon fixa galant med tanke på vad lite vi övat på detta! ;) Men hon har alltid haft lätt för byte... (Om vi galopperar o något är läskigt, vilket händer väldigt ofta(!), så hoppar hon till o byter galopp, lätt som en plätt!) Hon va iaf ruskigt fin idag... Men väääldigt pigg o vaken under hela ridturen... Skritt på kort tygel liksom...? Pffft, vad är det...? ;) 
Kom på förut en liknelse förut; att hon är riktigt Pigg med en egen turbomotor, fast utan att bli het! :) Hon är ju alltid kontrollerbar i alla situationer och har aldrig svårt att lyssna på mig eller så.... Men ruskigt "på" med mkt power! Explosiv pålle! :)

Efter jag påbörjat stallet så tog jag in min lille jättebebis Carat o gav kraftfoder i boxen... Att fodra i lösdriften är mer eller mindre ett kaos och man gör det med livet som insats! ;) Haha! Detta får bli nya metoden tror jag... Tar ju inte långa stunden för honom att äta upp....
Efteråt borstade jag lortgrisen o myste en stund! Gose-killen! MEN, va stor han är! Har fortfarande inte vant mig! ;) Haha! Men ändå så är Ridsugen.nu bara förnamnet!


Morgondagen bjuder på massa slapp-timmar... Kanske kan fått städat lite här hemma... Behövs..... Alltid! Suck! Rida Lojz, fixa stall o hästar... Sen dags o åka mot jobbet strax efter 15! :)


Näeee... Nu ska jag sova! Mikael sover redan! ;) När hände det att jag låg i sängen såhär tidigt en ledig lördagskväll/söndagmorgon egentligen...? Men det är nog välbehövligt... Ögonen går i kors!

Natti natti! Puss!



Time to go....

......HOME! :)

Blir till o lägga dej i soffan o jäsa och sova innan kl blir 23... Imorgon får jag upp strax efter 6 igen o jobba till 14... 

Dagen.....dygnet....har gått fiiint! Ska bli gott o få sova en hel natt i sin säng!

Hann inte rida Lojz idag, vilket jag redan räknat ut... På't igen imorgon! :)
Red henne ju igår o SATAN vilken POWER damen börjar få! Hon va ruskigt fin o vi fokuserade mkt på tempoväxlingar i både traven o galoppen! :) Men hon är ju en bitch, som jag nämnt tidigare... Hon behöver verkligen en fast hand och någon som inte blir rädd för henne när hon apar sig! Men jag älskar henne! Så länge som är fin o jobba så skiter jag i resten helt ärligt! :) Stora planer inför året.... Om allt går som planerat gör vi "tävlingsdebut" på Pay n Jump 22 mars! Ska bli sååå skoj!


Puss på er! 


Arbetsnarkoman...?

Jo, men visst... :)
Har man ingen fastanställning får man ta det man får o jobba så fort man får chansen...
Jobbade tisdag, onsdag i Bäckefors... Blev inringd till Solbacken idag... Efter jobbet ringde även polisen och jag ska in o jobba natt där, börjar 22... 
Sen jobbar jag fredag kväll, lördag dag och söndag kväll i Bäckefors igen...

Sen på måndag är jag faktiskt ledig o planerar att förbli det... Sen på kvällen drar jag upp till Karlstad i ett par dagar o är lärare... Sen åter till hemtjänsten i Bäckefors torsdag o fredag... :) 

Känns rätt bra nu... :) Har funkat bra rätt länge med o få jobb... Men den är ju alltid med kort varsel... Jag vet ju nästan bara 1 vecka i förväg hur veckan därpå ser ut...


Nu ska jag o Wille bege oss ut o fixa stallet... Storebror o pappa är på ridskolan! :)

Hörs senare! :)

BUM - NÄL







Golden Carat





Morgonrock!

Nyduschad o ska krypa ner i sängen alldeles strax...
Dagen har varit kanoners! Duktig pålle och duktig sambo! :)
Uppdaterar er imorgon med lite bilder också!

Måste nämligen sova... Nu börjar det kännas att jag bara sovit 3 h senaste dygnet... Puh!

Imorgon rullar jag o Wille mot NÄL för provtagning för ovanlighetens skull....


Natti!

NattJobb

Sitter i Åmål och har gjort drygt 1/3 av natten iaf! :)
Fick mej en rejäl sovmorgon idag så nu ska jag nog klara natten utan större bekymmer... ;) Hehe!
Än så länge har det inte hänt mkt... Får se vad natten har o erbjuda... ;)

Har iaf hunnit med o fixa stallet idag... Tog in Carat en stund o borstade igenom honom... Han såg ut som en riktig gris! Haha! Trimmade även hans man så nu ser han lite mer vårdad ut! :) Han fick även på sig ett ofodrat regntäcke så han håller sig någorlunda fin inför morgondagen... :)


Igår va jag o Lojz ute på fartfylld konditionsträning! Damen va superduktig med massa energi! :)
Dock när vi kom hem upptäckte jag att hennes boots, som vi alltid använder vid ridtur, hade skavt på hennes karleder så de såg inte alls trevligt ut... Usch.. Stackars häst! Aldrig mer boots kan jag säga! Fy fasen!

Nej... Vi hörs imorgon! :)

RSS 2.0