Helgen har passerat....

Varit en riktigt bra helg....
Jag o Lojz nollade på klubbtävlingen o det kändes så jäkla gött! Duktig pålle! Nu är vi redo för att starta "riktig" höjd... Haha! :D 90cm alltså, o det är inte mkt o hurra över egentligen! ;)
Men man måste ju börja någonstans, dessutom behövde vi en mjukstart o träna på o tävla lite...
:) 


Lördag bjöd på lite spontan utgång.... Kul o komma utanför dörren lite.... Bästa Iselin va barnvakt....

Denna söndag har jag mest gått runt som en zombie... Inte gjort så mkt mer än de vanliga vardagssysslorna... Varit ute större delen av dagen i det fina vädret med glada barn... <3


Imorgon blir det jobb i Långed... Puss

Nattjobb

Blev inringd till polisen några timmar i natt... Gött! :) Hade lite för få timmar denna veckan för att jag ska känna mej nöjd.... Men nu börjar det ju ordna upp sej... :)

Hunnit jobba 7-16 i Långed Hemtjänst idag, varit på ridskolan med Elliot som red på Rivve...Jätteduktig va han! :) (....så duktig en 4,5årig, överaktiv unge kan vara... Haha!)
Sen red jag Lojz en kortis i regnet.... Min "stall-tjej" Josefin kom så vi jobbade lite med Teq... Longerade o skrittade henne lite på gårdsplanen.... Jätteduktiga!!!


Kommer bli en tuff o trött dag imorgon... Ska åka hemifrån 7.00 mot NÄL med Wille... Dagis har "klagat" över att han verkar trött o slö... Tänker genast på det  icke-tillförlitliga Ammoniumjon-provet som varit för högt som inte alls e bra o ha för högt... Märks framförallt genom trötthet... Och detta kan ge allvarliga skador på hjärnan på sikt... Usch.... De glömde ta det sist vi va i Gbg så ska till NÄL imorgon o ta om detta! Håll tummen tack! Sen är en leverbiopsi inplanerad inom 6 månader! Hej-från-nervös-mamma.com!

Usch....

Team!

Va till ridhuset o hoppa Lojz förut... :)
Satan va roligt det va! :D Vilket team vi börjar bli.... Givetvis med bästaste coachen Helena vid vår sida! <3 Hoppade studs-serie för första gången... 4 studs, 1 galoppsprång, oxer... Där va hon minsann inte seg o långsam i fötterna... ;) Inför varje gång vi red emot höjde/sänkte/ändrade Helena hela tiden hindrena så det gällde för Lojz o vara uppmärksam o rapp i benen! Klockrena häst! Så himla nöjd med dagens pass! :)
......sen att lastningen hem tog 25 min e en annan historia! ;) Tur hon va så fin att rida.... ;) 
Har fått mej en hoppsadel nu också... Blev till slut HdR Fletcher'n jag totalt kärade ner mej i... Jag älskar den! 

På lördag åker vi o tränar lite banhoppning i Mellerud... :)


Förövrigt jobbade jag natt på Solbacken i natt så sov till typ 13... Imorgon är jag leeedig! Ska hälsa på Josefin o lille Adrian tänkte jag! Har gått på tok alldeles för länge nu... <3



Hittat perfekta lösning till Bastorp! Håll nu tummen att det inte är för bra för o va sant! Utan att allting faktiskt stämmer o att vi för en gångs skull kan hinna med o vara först! *Blå tumme*


Vart lite dåligt med uppdateringar här det sista men ska försöka göra mitt yttersta för att förbättra mej... :)


Har ni några önskemål o läsa om....? :)

Torsdag - Ridning




Dagen har änna gått i ett! Jobbat, ridit o hoppat Lojz i ridhus, fixar hästar, hundar o getter, utfodrat barn.... Vart på ridning med Barnen... Bästa Helena va gullig o följde med! :) 


Morgondagen - MÅSTE jag städa! Herregud så det ser ut här hemma! Usch... Är ledig iaf... Mikael också.... Han har varit iväg på långkörning med lastbil o borde vara hemma när som.....
Ögonen går i kors o har gjort den senaste timmen!


Puss o Natti!

Blandad kompott med bilder!












RSS 2.0