Redan fredag...

Som sagt, veckorna går sååå snabbt! Förlåt att jag tjatar om detta men dom går verkligen skrämmande fort! Helg igen....

Tottis sover o vaknar väl om ca 30 min skulle jag tro... Tottis kom in o väckte oss redan kl. 7.15 i morse... Fööör tidigt! ;) Hehe! Dock kunde det ju vart värre! O jag var duktig o bakade frallor till frukost.... Asgott med nybakat! :)
Ikväll blir det lite myskväll med godis o hyrfilm tror jag... Ska snart åka ut till Ed o handla lite nödvändigt tänkte jag.... Får se vad som kommer med hem....
Kul med dåligt väder o regn nu när Tottis vill roa sej på studsmattan! Härliga, ljuvliga svenska sommar! NOT! 


På måndag ska jag troligtvis agera chaufför till Karro o Gamson som ska åka o träna! Hoppas på det iaf... :D
Ska då ta massor med kort o filma! :D


Btw, var o hälsade på min syster o hennes familj i veckan, tror det var i tisdags? Jättetrevligt iaf o vi fick med oss Elias gamla juniorsäng hem som de annars skulle slänga... Så nu har vi 2 st... Hehe! Tyckte det var synd att slänga den eftersom att den var hel o fin.... O det kommer ju snart en till bebbe som ska ha en juniorsäng, visserligen om drygt 1 år, men ändå! Nu har vi ju iaf en till... :D Första gången vi är ute i så här god tid när det gäller nått... Haha!

MÅSTE röjja i garderober, i skrubben o på vinden sen! MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE! Farmor får passa Tottis så det går fortare! Blir ett trevligt eftermiddagsnöje innan kvällsmyset.... :)


Är konstant godissugen för tillfället! Jättejobbigt! Fram tills för ca 1 vecka sedan var jag inte sugen på nått alls.... O nu letar jag i skåpen hela tiden o önskar att jag hittar nått gott, dock utan framgång!
Bebis är tokig inne i magen mest hela tiden! Sparkar, trycker o rör sej som en vilde! O jag får "ilningar" inne i mej jämt! Nästan så att det gör ont, mest väldigt obehagligt o känns inte som att jag kan rör mej o magen är hård som betong.... Snart är väntan över! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0