Torsdag

Lizette Trötter Ragneheim, that's my name!

Slocknade i soffan i en timme förut, likadant igår.... Fattar inte att man kan vara så trött...

Igår hämtade jag Tottis på dagis 1 timme tidigare o vi drog iväg till B-fors för att träffa Hanna o Agnes! :) Började nere på sågudden o "badade"... Tottis tyckte nog det var lite kallt... Han gick i till knäna, som max..... Men han tyckte det va kul o skvätta o plaska med vattnet med händerna... :) Jag var ännu värre, anklarna gick jag i till.. Haha! Satan i gatan va kallt det var! Brrr... Agnes va då minsann ingen badkruka... :) Sötis! :)
Efter badandet/plaskandet gick vi upp till centralparken o lekte i lekparken en stund.... Gungade, åkte kutschkana o klättrade överallt... :) Efter det blev det en fika på Kickis.... O kl. 20.00 begav vi oss hemåt efter en mycket trevlig o rolig eftermiddag som måste göras om snart...! När vi kom hem blev det en snabbdusch o bums i säng för Tottis del!

Här kommer några bilder på busungarna! :)



















Älskling va i full fart med att köra in hö när vi kom hem... Henrik va här oxå o va snäll o hjälpte honom med allt... Sedan, halv 11, åkte de till Brålanda o hämtade grisar.... Ja, ni läste rätt.... Usch! Så nu har vi 4 smågrisar inne i stallet, 2 st av dom ska till några andra o 2 ska vi ha över sommarn o sedan slakta till hösten...
Just nu är de ju faktist ganska söta, väger ca 20-25 kg...? Men om några månader är de inte så söta längre.... Hehe!

Senare i em kommer Mikaela o Haley hit på en fika.... :)

Nej, nu ska jag försöka få nått vettigt gjort....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0