Bra dag!

Har varit en bra dag... Inte gjort nått speciellt så men jag o Tottis va ute o gick med lillebror i vagnen i ca 1 timme! Mys! :) Satte först båda barnen i tvillingvagnen men såg att det behöver göras nått med vänster bakdäck, kugg-hjulet klickade o försökte låsa sej hela tiden.... Tur man har en händig man som får kolla på det senare! :)

Lillebror har inte spytt alls mycket idag o lika glad som vanligt... O Tottis har varit på strålande humör! :) Blir så glad o stolt när han lyssnar på mej! :D Haha! (Inte varje gång det händer om man säger så! .....Oftast e tvärt-om mycket roligare!)

Igår blev det ett lyckat "kalas".... Mikaela o Haley kom hit, pappa o Kerstin, Lisbeth, Eva och Mikaels morbror Erik! Mycket trevligt med kaffe o morotskaka! Simpelt och alldeles lagom! :) Haley o Elliot röjde runt o hade jättekul ihop! :)

Ikväll blir det Idolmys i soffan.... :) Med chips o julmust... Sen upp tidigt imorgon o åka söderut! :)

Ska försöka lägga upp lite bilder någon dag här oxå, men orkar inte idag o hinner nog inte imorgon....

----------------------------------------------------

Ingrid, Åh, det hade varit jättetrevligt.. Men vet inte riktigt när utbildningen slutar... Tror det var kl. 18 o då blir det ju väldigt sent! Men vi kan ju kolla på det så hör jag av mej om vi hinner/orkar! :)

Laila... Tack så mycket! Ja det e nog så! :) (Förresten, ett personligt tack för alla fina o bra kommentarer du skriver! :)

Maria... O fasen det visste jag inte ens... Haha! Men det beror nog på att jag bor ute i skogen o inte vet bättre! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0