Happy birthday....

Sara på din stora dag....! Lite trist att du får spendera den här i GBG men va fasen.... Man får helt enkelt göra det bästa av situationen.... :)

Jag o William har börjat med RIKTIG permis idag.... O sonden rök förut oxå! :) Kändes lika bra.... Visserligen har vi fått mata lite ibland i den när han inte orkat äta upp o sen har han fått medicinerna i den.... Men sonden ska ju inte med hem så då kan vi lika gärna öva på att vara utan den nu.... Om han inte äter upp allt så är det ju inte så mkt o göra åt saken liksom.... Kanske bara äter lite tidigare nästa mål? Vi får helt enkelt se hur detta går.... O medicinerna tycker han ju om så det ska inte vara några problem att ge dom i munnen..... Har mest gett dom i sonden för att han blir lite "mätt" av dom o då brukar han inte vilja äta upp all mat.... Men då får vi testa o ge dom ca 1-2 timmar före maten..... 

Detta ska nog gå bra....
Älskling o Tott kommer hit på onsdag kväll o så ÅKER VI HEM ALLIHOPA PÅ FREDAG!
Om allt går bra fram tills dess vill säga.....

Rädsla, ångest, panik.....Samtidigt som lättnaden, glädjen, lugnet sköljer över mej.....




William ~2,5 månad:
4605 gram
60 cm lång.


Nya prover tog i morse o svaren får jag reda på nu, snart..... Efter att jag varit hos kuratorn..... Eller före?


Kommentarer
Postat av: Laila

Fantastiska nyheter ! Du/ni har verkligen kämpat.

De närmaste dagarna fram till fredagen.. dagen med stort H som i hemresa... kommer nog att kännas som en evighet ! Jag önskar er verkligen lycka till och hoppas att allt kommer att fortsätta att gå framåt så att ni kan njuta av att få vara hemma igen. William,lille kämpe... du har strävat i motvind men du har samtidigt bevisat att man aldrig skall ge upp .. aldrig sluta hoppas !

Kram på er alla fyra !

2011-10-24 @ 14:18:57
URL: http://gammeltacka.blogspot.com
Postat av: Anonym

Lizette, vad härligt att höra! Det kommer gå jättebra för er hemma. det är bara ett stort steg att ta för dig att lämna tryggheten med all tillgänglig personal men fortsätter det gå så här bra med lillprinsen så fixar du detta. Är det ett nytaget kort? Han ser ju inte alls gul ut nu. Är nyfiken på vad proverna sa i morse. Kramar på er. Ingrid

2011-10-24 @ 17:17:18
Postat av: Maria T

Va härligt att ni snart får komma hem!! Jag lovar dej att det är underbart när man väl kommer hem och kommer in i vardagen.. Vi var jätte oroliga när vi skulle hem med Oliver, då vi hade syrgas och sond med hem.. Man trodde inte man skulle fixa de utan personalen men väl hemma så var det en lättnad..

Kommer gå galant och du/ni har gått igenom så mycket så inget kan stoppa er nu!!



Stor kram till er!

2011-10-24 @ 19:11:54
URL: http://oliverspock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0