Soffhäng!

Sitter i soffan med Elliot o småtittar lite på Disney Channel... William e o rotar i leksakerna...

Igår körde vi som sagt lille Diablo till hingstdagiset! Han gick rakt på transporten och skötte sej jättebra under färden... Väl framme gnäggade han lite efter mamma men tyckte det va helt OK att ha fått 3 jämnåriga polare! :) Fick ett sms med lägeskoll igår från Carina, hon som har stället... Och de skötte sej kanon och åt bra... Värmer så i hjärtat! Hade minst sagt ont i magen för att köra iväg honom igår! Åhhhh, mattes gullegris!!!
Edith o jag tog en lugn tur i skogen igår eftermiddag! Hon va lugn som en filbunke i stallet både före o efter... (De andra dagarna har hon varit som ett nerv-vrak!) Ridturen va hon väldigt springig o spänd första 10 minuterna, gnäggade en hel del... Men när hon blivit lite varm så kunde hon slappna av o fokusera på det hon skulle... Red en lite kortare tur med mest lösgörande arbete i skritt o trav... Ingen galopp alls!
Cool-lugn igår kväll när vi släppte in dom... Men i morse när jag släppte ut dom va hon lite upprörd o undra var han va... Men gick fort över... Än så länge e hon inte jättesvullen i ljuvrena! Hoppas, hoppas det håller i sej!

Idag är det simskola för hela familjen! Ska bli kul! Så himla mysigt o hitta på något tillsammans! Händer inte allt för ofta! Efteråt åker vi vidare till Svanskog med Emma, Christian, Kevin o Lucas....som också är med o badar! :)

Tänkte jag skulle hinna med en ridtur innan vi åker också... Men får se om det hinns med!


Vi hörs! Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0