Nattjobb

Blev inringd till polisen några timmar i natt... Gött! :) Hade lite för få timmar denna veckan för att jag ska känna mej nöjd.... Men nu börjar det ju ordna upp sej... :)

Hunnit jobba 7-16 i Långed Hemtjänst idag, varit på ridskolan med Elliot som red på Rivve...Jätteduktig va han! :) (....så duktig en 4,5årig, överaktiv unge kan vara... Haha!)
Sen red jag Lojz en kortis i regnet.... Min "stall-tjej" Josefin kom så vi jobbade lite med Teq... Longerade o skrittade henne lite på gårdsplanen.... Jätteduktiga!!!


Kommer bli en tuff o trött dag imorgon... Ska åka hemifrån 7.00 mot NÄL med Wille... Dagis har "klagat" över att han verkar trött o slö... Tänker genast på det  icke-tillförlitliga Ammoniumjon-provet som varit för högt som inte alls e bra o ha för högt... Märks framförallt genom trötthet... Och detta kan ge allvarliga skador på hjärnan på sikt... Usch.... De glömde ta det sist vi va i Gbg så ska till NÄL imorgon o ta om detta! Håll tummen tack! Sen är en leverbiopsi inplanerad inom 6 månader! Hej-från-nervös-mamma.com!

Usch....

Kommentarer
Postat av: Sara i skara

Håller tummen! Tänker på er! Stor kram 😘

2014-04-11 @ 07:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0